شناسهٔ خبر: 74145618 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

آماده‌باش تیراندازان برای قهرمانی آسیا؛ مدعیان به خط شدند

ملی‌پوشان تیراندازی ایران خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در قزاقستان آماه می‌کنند و این روزها سرگرم تمرینات و اردوهای تدارکاتی هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، با نظر کادر فنی تیم ملی تیراندازی دور جدید اردوی تیم‌های ملی تفنگ، تپانچه، تراپ و اسکیت در تهران آغاز شده و ۲۴ مرداد ماه ادامه دارد که در رشته تفنگ شرمینه چهل امیرانی از تهران، فاطمه امینی از اصفهان، نجمه خدمتی از تهران، ساینا تیموری از آذربایجان غربی، یلدا سلیمانی از تهران، درین دارابی از البرز، نازنین زهرا عبدالهی از البرز، امیرمحمد نکونام از تهران، هادی غرباقی از قم، پوریا نوروزیان از ایلام و محمدمهدی طهماسبی از البرز تحت نظر حسین باقری مشغول تمرینات خود هستند.

در رشته تپانچه نیز هانیه رستمیان از مازندران، گلنوش سبقت‌الهی از اصفهان، سامیه یاسی از هرمزگان، جواد فروغی از تهران، امیر جوهری‌خو از تهران و وحید گلخندان از کرمانشاه با نظر مریم سلطانی برنامه‌های خود را دنبال می‌کنند.

در تراپ، محمد بیرانوند، مرضیه پرورش‌نیا، اسماعیل باقری، امیر آقازاده، امیر محمدیان (جوانان) و شایان فرودی (نوجوانان) نیز با دعوت علی افسری به اردوی تیم ملی این رشته دعوت شدند. فرشید عبدالمحمدی نیز علی دوستی، امیرمحمد دادگر ، سعیده فتحی، برنا خیاطان و امیررضا جهانگرد را به اردوی تیم ملی اسکیت فراخوانده و این نفرات نیز در اردوی آماده‌سازی به سر می‌برند.

گفتنی است، شانزدهمین دوره مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا از ۲۵ مرداد تا ۸ شهریور در شیمکنت قزاقستان برگزار می‌شود و تیم ملی تیراندازی ایران در این رویداد به مصاف رقبای قدرتمند آسیایی خود می‌رود.

برچسب‌ها: