شناسهٔ خبر: 74145234 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

شهروندخبرنگار اصفهان؛ شهروندخبرنگار اصفهان؛

گوشه هایی از حال و هوای چهارشنبه های امام رضایی در شهرستان نطنز شهرستان بادرود

شهروندخبرنگار ما فیلمی از حال و هوای چهارشنبه‌های امام رضایی در آستان مقدس امامزاده آقا علی عباس (ع) در شهرستان نطنز استان اصفهان را به نمایش گذاشت.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان - عشق وارادت به امام هشتم شیعیان امام رضا (ع) حد و مرز ندارد و این اشتیاق و شوق را می‌توان در میان مردمانی مشاهده کرد که دل‌های خود را به آستان مبارک امام رضا (ع) گره زدند و با حضور در اماکن متبرکه ارادت خود را به ائمه اطهار نشان دادند.
شهروندخبرنگار ما گوشه‌هایی از حال و هوای چهارشنبه‌های امام رضایی در آستان مقدس امامزاده آقا علی عباس (ع) در شهرستان نطنز شهر بادرود استان اصفهان را به نمایش گذاشت که مشاهده می‌کنید.

منبع: سید شهاب مرتضوی - اصفهان

 

<div id="video-display-embed-code_20745983"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8982480/20745983?width=400&height=300"></script></div>

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید