به گزارش خبرنگار ایرنا ، مصطفی طاهری روز پنجشنبه در جلسه نهضت مدرسه سازی استان که با حضور دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور برگزار شد، افزود: در خود شهر زنجان با کمبود مدرسه به ویژه در شهرک های جدید مواجه هستیم .
وی ادامه داد: در برخی مناطق با فضاهای آموزشی بیشتر از نیاز و در برخی مناطق با کمبود این فضاها مواجه هستیم که باید برنامه ریزی لازم برای رفع این کمبودها صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان نیز در این جلسه گفت: تمهیدات لازم برای ساخت ۵۷ مدرسه با مشارکت مردم در چهار شهر بزرگ استان برای جبران کمبود فضای آموزشی صورت گرفته است.
مسعود بیات منش گفت: منابع ساخت این مدارس اغلب از محل مولدسازی منابع دولتی تامین شده است و مدیریت و پیگیری ساخت این مدارس با تشکیل هیات امنایی از سوی مردم دنبال می شود.