شناسهٔ خبر: 74142383 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

گزارش جماران؛

سفر مهم وزیر راه به کرمان؛ عزم دولت چهاردهم برای جهش مسکن در شرق استان/ مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن: نهضت ملی مسکن در کرمان سرعت می‌گیرد

در سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کرمان، علی نبیان، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، از تخصیص ۳۴۱ میلیارد تومان منابع مالی برای پروژه‌های مسکن استان در دولت چهاردهم خبر داد. وی اعلام کرد که حتی در ایام جنگ ۱۲روزه نیز سه مرحله واریز وجه انجام شده است. همچنین ۹۳ هکتار زمین در شهرستان‌های بم، نرماشیر، نظام‌شهر و بروات برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافته و شهرکی ۷۳۰ هکتاری در ارگ جدید بم در دست طراحی و آماده‌سازی است. نبیان از تأمین ۴۲۰ میلیارد تومان برای خرید سه قطعه زمین در شهرستان کرمان خبر داد و خواستار تلاش بیشتر مدیران استانی برای تسریع در اجرای پروژه‌های حوزه مسکن و حمل‌ونقل شد.

صاحب‌خبر -

گروه اقتصادی: در جریان سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کرمان، علی نبیان، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، از تامین ۳۴۱ میلیارد تومان منابع مالی برای پروژه‌های مسکن استان در دولت چهاردهم خبر داد و با اشاره به اختصاص زمین در شهرستان‌های مختلف و ایجاد شهرکی ۷۳۰ هکتاری در شهر جدید ارگ بم، گفت: حتی در روزهای جنگ ۱۲روزه نیز، سه مرحله واریز مالی انجام شد که بیانگر جدیت وزارت راه در پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن در کرمان است.

 

به گزارش خبرنگار جماران، شامگاه ۸ مرداد، در جریان سفر دو روزه فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، به استان کرمان، جلسه شورای اداری مشترک شهرستان‌های بم، نرماشیر، فهرج، گنبکی و ریگان با حضور نمایندگان مجلس، فرمانداران و مسئولان استانی برگزار شد. مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه در دولت چهاردهم، حدود ۳۴۱ میلیارد تومان منابع مالی برای پروژه‌های مسکن در استان کرمان تامین شده است، گفت: حتی در ایام جنگ ۱۲روزه، سه مرحله واریز وجه انجام شد که نشان‌دهنده توجه جدی وزارت راه و شهرسازی به مسائل حوزه مسکن در استان کرمان است.

 

در این نشست، علی نبیان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، در پاسخ به مطالبات مسئولان محلی به منظور تسریع در پروژه ‎های مسکن های حمایتی در استان کرمان اعلام کرد: در شهرستان نرمانشیر و نظام‌شهر حدود ۱۴ هکتار، در بم ۷۳ هکتار و در بروات ۶ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافته است.

 

وی افزود: به دستور وزیر راه و شهرسازی؛ ایجاد شهرکی به مساحت بالغ بر ۷۳۰ هکتار در شهر جدید ارگ بم مصوب و ابلاغ شده است که هم‌اکنون طرح جامع آن توسط مشاور در حال تهیه است و آماده‌سازی آن با سرعت در حال انجام است.

 

نبیان با اشاره به بازدید از سایت‌های نهضت ملی مسکن در استان تأکید کرد: در تمامی سایت‌هایی که امروز بازدید شد، عملیات آماده‌سازی در حال اجراست.

 

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن خاطرنشان کرد: در دولت چهاردهم، حدود ۳۴۱ میلیارد تومان منابع مالی برای پروژه‌های مسکن در استان کرمان تأمین شده است. حتی در ایام جنگ ۱۲روزه، سه مرحله واریز وجه انجام شد که نشان‌دهنده توجه جدی وزارت راه و شهرسازی به مسائل حوزه مسکن در استان کرمان است.

 

وی حضور وزیر راه و شهرسازی در استان را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در زمینه تامین منابع مالی مشکلی وجود ندارد؛ آنچه لازم است، تلاش مضاعف مدیران استانی برای پیشبرد پروژه‌های حوزه مسکن و حمل‌ونقل است.

 

نبیان در پایان گفت: با وجود بحران منابع، وزارت راه و شهرسازی ۴۲۰ میلیارد تومان برای خرید سه قطعه زمین در شهرستان کرمان هزینه کرده است. با پیگیری مجدانه مدیران استانی، ان‎شالله این زمین‌ها به سرعت به مردم تحویل داده خواهد شد.

اخبار مرتبط

انتهای پیام