شناسهٔ خبر: 74141192 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

 استاندار خوزستان: خدمات رسانی ۳۵۰ موکب در شلمچه و ۳۰۰ موکب در چذابه به زوار اربعین / بخش درمان و حمل‌ و نقل در آماده‌ باش کامل هستند

استاندار خوزستان از آماده‌سازی گسترده زیر ساخت‌ها و خدمات برای زایران اربعین در مرزهای شلمچه و چذابه خبر داد و گفت: راهپیمایی اربعین نماد اقتدار ملی و قدرت تشیع است. استاندار خوزستان از آماده‌سازی گسترده زیر ساخت‌ها و خدمات برای زایران اربعین در مرزهای شلمچه و چذابه خبر داد و گفت: راهپیمایی اربعین نماد اقتدار ملی و قدرت تشیع است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، سید محمدرضا موالی‌زاده امروز چهارشنبه هشتم مردادماه در گفت و گویی خبری، ضمن اشاره به تمهیدهای گسترده خوزستان برای استقبال از زایران اربعین حسینی، اظهار کرد: راهپیمایی اربعین به حول و قوه الهی امسال نیز همچون سال‌های گذشته با عظمت و معنویت بیشتری برگزار خواهد شد و این رویداد بزرگ به نماد اقتدار ملی و قدرت تشیع و اسلام تبدیل شده است؛ استان خوزستان با تمام توان آماده ارایه خدمات به زوار حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است.

او تشریح کرد: در مرز شلمچه ۳۵۰ موکب و در مرز چذابه ۳۰۰ موکب برای پذیرایی و اسکان زایران برپا شده است، همچنین مردم شریف خوزستان که بزرگ‌ترین راهپیمایی را آغاز کرده‌اند، در مسیر بین کربلا و نجف نیز ۷۰ موکب دیگر را برپا خواهند کرد. برای رفاه حال زایران بیش از ۳۰ هزار متر مربع سایه‌بان در مرز شلمچه و بیست هزار متر مربع در مرز چذابه نصب شده تا زوار بتوانند در سایه تردد کنند.

رییس ستاد اربعین حسینی استان خوزستان به اقدام های انجام شده برای تسهیل عبور و مرور زایران اشاره کرد و افزود: در پایانه شلمچه ۴۸ گیت گذرنامه و در پایانه چذابه ۳۶ گیت فعال شده است. اتباع خارجی غیر مقیم از مرز چذابه وارد عراق خواهند شد و با راه‌اندازی سامانه سجاد در کنار سامانه سماح، فرآیند عبور زایران با سرعت و دقت بیشتری انجام خواهد شد. برای پارکینگ خودروهای زائران نیز ۱۱۰ هکتار پارکینگ در مرز شلمچه و ۱۰۰ هکتار در مرز چذابه تدارک دیده شده است.

استاندار خوزستان به هماهنگی‌های انجام شده با مسوولان عراقی اشاره و بیان کرد: یک اتاق عملیات مشترک با مسوولان عراقی در دو مرز شلمچه و چذابه راه‌اندازی شده است. این اتاق‌های عملیات به صورت بیست و چهار ساعته فعال هستند. در مرز شلمچه اتاق زرد برای موارد گرمازدگی و مشکل های مشابه ایجاد شده و زایران می‌توانند از این اتاق‌های سرد استفاده کنند. در بخش درمانی نیز دو درمانگاه و یک بیمارستان مجهز در مرز شلمچه و یک بیمارستان ۵۰ تختخوابی به نام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به همراه دو درمانگاه و پنج اتاق سرپایی در مرز چذابه آماده ارایه خدمات به زایران هستند.

مقام عالی دولت چهاردهم در استان خوزستان به تمهیدها حمل‌ و نقل اشاره کرد و ادامه داد: ۴۵ قطار از شهرهای مختلف کشور زایران را به مرز شلمچه منتقل خواهند کرد. یک ایستگاه بارانداز در شلمچه دایر شده و دو رام قطار از خرمشهر تا شلمچه به صورت رایگان و شبانه‌روزی زایران را جا به جا خواهد کرد. تمامی اقدام های امنیتی لازم نیز انجام شده و تلاش ما این است که زایران در بهترین شرایط ممکن این راهپیمایی پُربرکت را انجام دهند.

استاندار خوزستان بیان کرد: در زمینه تامین آب، یخ و سایر مایحتاج زایران نیز اقدام های لازم انجام شده و برنامه‌های فرهنگی متنوعی تدارک دیده شده است. 

موالی‌زاده در پایان اضافه کرد: امیدواریم امسال نیز شاهد برگزاری با شکوه این راهپیمایی عظیم باشیم و ان شاءالله همه زایران در سلامت و امنیت کامل این سفر معنوی را به پایان برسانند.

انتهای پیام/