شناسهٔ خبر: 74138136 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

تاکید قالیباف بر لزوم معرفی رژیم صهیونیستی به‌عنوان جنایتکار جنگی

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رییس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ژنو بر لزوم معرفی رژیم صهیونیستی بعنوان جنایتکار جنگی به محاکم بین‌المللی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدباقر قالیباف در حاشیه ششمین اجلاس رؤسای مجالس جهان که به میزبانی مقر سازمان ملل متحد در ژنو در حال برگزاری است، با ماریانا اسپولیاریچ رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ دیدار و گفت و گو کرد.

وی در این دیدار با بیان اینکه سابقه همکاری بین‌المللی میان هلال احمر ایران و صلیب سرخ جهانی خوب بوده است، افزود: موضوعات مختلفی در ادامه همکاری‌ها نسبت به مهاجرین افغان و مین زدایی مربوط به جنگ تحمیلی رژیم صدام علیه وجود دارد. اما اکنون فوری‌ترین موضوع مسائل غزه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان است.

قالیباف بر لزوم معرفی رژیم صهیونیستی بعنوان جنایتکار جنگی تاکید کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنایت‌های رژیم صهیونیستی، در سوریه، لبنان و ایران نیز صورت گرفته است، افزود: مسئله بی‌طرفی صلیب سرخ جهانی را به رسمیت می‌شناسیم. اما این بی‌طرفی به معنای ندیدن واقعیات و بی تفاوتی نیست.

وی اضافه کرد: مسئله رسیدگی به حقوق بشردوستانه، وظیفه ذاتی صلیب سرخ است که باید این مأموریت را انجام دهد. متأسفانه همین وظیفه ذاتی اولین قربانی جنگ‌ها محسوب می‌شود.

رئیس قوه مقننه اوضاع در غزه را بسیار وخیم عنوان کرد که رژیم صهیونیستی از غذا و شیر خشک به عنوان اسلحه علیه مردم و کودکان این منطقه استفاده می‌کند و گفت: با توجه به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، این رژیم باید به عنوان جنایتکار جنگی به محاکم بین‌المللی معرفی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بی‌تفاوتی در برابر نقض حقوق بشر ظلم به جامعه جهانی است، بیان کرد: بر این اساس مشاهده شد وقتی گزارش خانم فرانچسکو آلبانیز به عنوان گزارشگر حقوق بشر منتشر شد، ملت‌ها از آن استقبال کردند، لذا ما در برابر وجدان خودمان و بشریت مسئول هستیم.

قالیباف بر لزوم معرفی رژیم صهیونیستی بعنوان جنایتکار جنگی تاکید کرد

رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: برای اجرای قوانین بین‌المللی ضمانت اجرا وجود ندارد

همچنین، ماریانا اسپولیاریچ رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ ضمن ابراز نگرانی از وقایع رخ داده در غزه، خواهان افزایش همکاری بین المللی به منظور اجرای حقوق بشردوستانه شد.

وی عدم وجود ضمانت برای اجرای قوانین بین‌المللی را چالش بزرگ امروز دانست و تصریح کرد، باید همه دولت‌ها برای بهبود شرایط در غزه تلاش کنند.

در پایان این دیدار هدیه‌ای از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ اهدا شد و همچنین ماریانا اسپولیاریچ نیز مدال صلیب سرخ جهانی را به محمدباقر قالیباف اهدا کرد.