به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین کثیرلو امروز _چهارشنبه هشتم مرداد_ در هشتمین همایش جامعه حسینیان دارالارشاد با اشاره به نقش مؤثر مردم و هیئتهای مذهبی در این پویش اظهار کرد: آزادی زندانیان جرایم غیرعمد جلوهای از همدلی و انساندوستی است. چنین اقدامات مردمی، مصداق واقعی نذر آگاهانه و مسئولانه در جامعه است.
وی با اشاره به رتبه اول کشوری شهرستان سرعین در کمک به آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد و مالی، این موفقیت را به عنوان الگویی از همبستگی اجتماعی و فعالیتهای خیرخواهانه در استان معرفی نمود و افزود: امام بودن در کارهای خیر و امر به معروف یکی از اهداف عالی دین اسلام است و فرهنگسازی در این زمینه باید با جدیت پیگیری شود.
کثیرلو همچنین از علما، خطبا، مبلغین دینی، صاحبان قلم و رسانه و بالاخص صدا و سیمای مرکز استان خواست تا به فرهنگسازیِ سوق دادن نذورات مردمی به سمت کمک به ستاد دیه و آزادسازی زندانیان و همراهی نسل نوجوان و جوان در این امور خیر بپردازند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل از فضای مجازی نیز بهعنوان یک ابزار مؤثر در فرهنگسازی برای کمک به زندانیان یاد کرد و گفت: توانمندسازی خانوادههای بیبضاعت زندانیان یکی از اهداف دستگاه قضائی است که برای رسیدن به این هدف، از خیرین عزیز درخواست کمک داریم.
به گزارش ایمنا، این همایش با حضور دادستان مرکز استان و معاون قضائی و نایب رئیس هیأت امنای نمایندگی ستاد دیه در هشتمین همایش جامعه حسینیان دارالارشاد حضور یافتند و این مراسم با هدف حمایت از پویش مردمی هر هیأت، آزادی یک زندانی نیازمند، نذر حضرت رقیه سلاماللهعلیها برگزار شد.