شناسهٔ خبر: 74136294 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

صدور گواهی انحصار وراثت برای متوفیان بعد از ۳ مرداد ۱۴۰۴، بدون نیاز به درخواست

رئیس سازمان ثبت احوال گفت: برای افرادی که فوت آنان از ۳ مرداد ۱۴۰۴ به بعد ثبت گردد، بدون نیاز به درخواست، گواهی انحصار وراثت صادر می‌شود.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش روابط عمومی سازمان ثبت احوال کشور، هاشم کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال گفت: پس از ثبت واقعه فوت در ادارات ثبت احوال، روند صدور گواهی انحصار وراثت به صورت خودکار در سازمان ثبت احوال کشور انجام می‌شود و نیازی به درخواست یا مراجعه حضوری وراث و ذینفعان به ادارات ثبت احوال نیست.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال اظهار داشت: مطابق ساختار نوین اطلاع‌رسانی، گواهی انحصار وراثت پس از ۲۰ روز صادر و در سامانه ابلاغ به آدرس verasat.ncr.ir و سامانه سهیم به آدرس sahim.sabteahval.ir منتشر و همزمان، پیامک مشاهده گواهی به وراث و ذینفعان ارسال خواهد شد و دریافت‌کنندگان می‌توانند پس از احراز هویت در سامانه سهیم و پرداخت تعرفه قانونی، فایل رسمی گواهی را دریافت نمایند.

وی افزود: اگر فوت متوفی قبل از ۳ مرداد ۱۴۰۴ به ثبت رسیده باشد و وراث و ذینفعان تاکنون برای دریافت صدور گواهی انحصار وراثت از طریق مراجع قضایی اقدام نکرده باشند، می‌توانند با مراجعه به سامانه سهیم سازمان ثبت احوال کشور نسبت به ثبت درخواست گواهی انحصار وراثت اقدام نمایند تا نسبت به بررسی درخواست و صدور گواهی اقدام گردد.

انتهای پیام/