شناسهٔ خبر: 74132380 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

انصارالله یمن: شرکت‌های کشتیرانی عربی که در تعامل با اسرائیل هستند را هدف قرار می‌دهیم

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: در حمایت از مردم غزه ، مرحله چهارم عملیات نظامی دریایی بدون استثنا تمام شرکت های کشتیرانی از جمله شرکت های عربی و اسلامی را شامل می شود که با بنادر رژیم صهیونیستی همکاری می کنند.

صاحب‌خبر -

ایرنا: عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: در حمایت از مردم غزه ، مرحله چهارم عملیات نظامی دریایی بدون استثنا تمام شرکت های کشتیرانی از جمله شرکت های عربی و اسلامی را شامل می شود که با بنادر رژیم صهیونیستی همکاری می کنند.

به نقل از خبرگزاری شهاب، حزام الاسد جزئیات مرحله چهارم عملیات نظامی یمن علیه دشمن صهیونیستی و حامیان آن را اعلام کرد.

وی تاکید کرد: نیروهای مسلح ما تصمیم دارد تا عملیات نظامی خود علیه دشمن صهیونیستی، حامیان آن و تمام کسانی را که در کشتار و محاصره و گرسنه نگه داشتن مردم غزه مشارکت دارند گسترش دهد تا تجاوزها به این منطقه متوقف شود و محاصره پایان یابد.

حزام الاسد افزود: مشارکت برخی حکومت های عربی و اسلامی در محاصره و گرسنه نگه داشتن مردم غزه و به طور همزمان تقویت حجم مبادلات تجاری این کشورها با رژیم جنایتکار صهیونیستی لکه ننگ است.