شناسهٔ خبر: 74128961 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار کرمان به جامعه محلی جنوب استان: پیشتاز جذب سرمایه باشید

جیرفت - ایرنا - استاندار کرمان گفت: از مردم و مسئولان محلی در جنوب استان انتظار داریم، وظیفه و مسئولیت تاریخی که به دوش شما است و فضای بسیار خوبی که برای همکاری و تعامل به وجود آمده است را قدر بدانید و پیشتاز جذب سرمایه و توسعه مناطق باشید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا محمدعلی طالبی روز چهارشنبه در آیین افتتاح فاز نخست اکتشافات پروژه معدنی و صنعتی مس ساردوییه جیرفت گفت: تغییر ریل از اقتصاد سنتی متکی به کشاورزی و عبور از آن به سمت فعال‌سازی ظرفیت‌های معدنی و صنعتی جنوب استان نیاز به همکاری و همراهی جامعه محلی در این منطقه برای حمایت از سرمایه‌گذاران دارد.

وی با بیان اینکه تغییر ساختاری در حال رخ دادن است ادامه داد: برای این تغییر بعضا با برخی مقاومت‌ها و مشکلات در جامعه محلی روبه‌رو می‌شویم که ذهن، فکر و وقت سرمایه‌گذاران را مشغول می‌کند.

نماینده عالی دولت در استان کرمان با تاکید بر اهمیت مشارکت جامعه محلی در فرآیند توسعه جنوب استان گفت: در جیرفت همدلی و تعامل خوبی را بین مسئولان محلی شاهد هستیم و هم افزایی شکل گرفته است، از جمله امام جمعه جیرفت که همدلی بسیار خوبی با فرماندار و نماینده مجلس دارند.

وی تصریح کرد: امیدواریم این اتفاق با مشارکت نمایندگان مردم در شوراها، امامان جمعه و سایر مسئولان در کل جنوب استان رخ دهد تا بتوانیم برنامه‌های متنوع و گسترده که می‌تواند این منطقه را به یکی از قطب‌های صنعتی و معدنی کشور تبدیل کند، پیش ببریم.

طالبی گفت: جهت گیری ما برای توسعه استان مشخص است و برنامه‌های خوبی را با همت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران شروع کردیم.

استاندار کرمان یادآور شد: محور برنامه‌های توسعه ای فعال‌سازی ظرفیت‌های معدنی بسیار خوبی است که در منطقه جنوب استان وجود دارد و در این مسیر همدلی میان دولت، سرمایه‌گذاران و مردم مورد نیاز است.

وی اضافه کرد: عزم جزم دولت را دیده‌اید و جلسات متعددی برای توسعه معادن جنوب استان داشته‌ایم از جمله تصمیماتی که در شورای معادن استان برای فعال‌سازی بخش معدن و واگذاری معادن به سرمایه‌گذاران دارای صلاحیت با اولویت فرآوری در استان گرفته شده و اتفاقات خوبی هم در حال رقم خوردن است.

طالبی گفت: در جذب سرمایه‌گذاران هم مشکلی نداریم با استقبال سرمایه‌گذاران از بخش‌های مختلف کشور همچنین سرمایه‌گذاران استانی روبه‌رو هستیم و فضای خوبی برای تعامل دولت و سرمایه‌گذاران به وجود آمده است.

وی یادآور شد: نوع نگاه رییس جمهور تاکید بر متوقف کردن سرمایه‌گذاری در کویر مرکزی و عدم صدور مجوز در آنجا و تاکید بر مناطق نزدیک به دریا است که در استان کرمان هم می‌توانیم از این شرایط بهره ببریم.

استاندار کرمان همچنین گفت: نماینده جیرفت و عنبرآباد برای توسعه‌ جنوب استان در تلاش است و همدلی و همراهی بسیار خوبی را با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و مدیران دولتی دارد که نقش خوبی را در هم افزایی ظرفیت‌ها در راستای توسعه جنوب استان ایفا می‌کند.

وی از گروه مالی گردشگری نیز برای اقدامات موثر و سرمایه‌گذاری در حوزه معادن و انرژی خورشیدی منطقه قدردانی کرد.

به گزارش ایرنا فاز نخست پروژه معدنی و صنعتی مس ساردوییه صبح امروز هشتم مرداد ماه با حضور استاندار کرمان، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و فرماندار جیرفت، رییس گروه مالی گردشگری و جمعی از مدیران به بهره‌برداری رسید.

این پروژه با میزان اشتغال مستقیم ۲۵۰ نفر و غیرمستقیم ۷۵۰ نفر اجرا و افتتاح شد که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل اکتشافات آن ۲۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

پروژه اکتشاف و استخراج و بهره برداری از مجموعه معادن محدوده ساردوییه با سرمایه‌گذاری هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان به عنوان بازوی صنعتی و معدنی گروه مالی گردشگری از سال ۱۴۰۳ آغاز شده و در ادامه با احداث واحدهای کنستانتره مس با مجموع ظرفیت ۱۰۰ هزار تن به بهره برداری می‌رسد.