شناسهٔ خبر: 74121014 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر اصفهان مطرح کرد

برنامه‌ریزی شهرداری برای احداث بوستان‌ها در مناطق پانزده‌گانه اصفهان

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر لزوم رعایت عدالت فضایی در توزیع خدمات، از برنامه‌ریزی شهرداری این کلان‌شهر برای احداث بوستان‌ها در مناطق مختلف به‌ویژه شمال شهر خبر داد تا همه شهروندان به‌طور برابر از فضاهای سبز و امکانات فرهنگی بهره‌مند شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید امیر سامع امروز _سه‌شنبه هفتم مرداد_ در جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: در نشست امروز موضوع توسعه فضای سبز و احداث بوستان‌های شهری در چند منطقه مختلف شهر اصفهان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته شهرداری اصفهان در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ اجرای چند پروژه بزرگ از جنس بوستان‌های شهری و خانواده‌محور را در دستور کار قرار داده است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بوستان خانواده‌محور منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان گفت: فاز نخست این بوستان شامل بخش‌های ورزشی و فضای سبز به بهره‌برداری رسیده و فاز دوم آن نیز در مرحله طراحی قرار دارد؛ فاز سوم نیز هم‌اکنون در حال طی مراحل تملک است و انتظار می‌رود عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز شود.

سامع با اشاره به بوستان موعود، تنفس‌گاه سبز در منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان بیان کرد: در این منطقه و در مجاورت بزرگراه شهید آقابابایی و پل تمدن، «بوستان موعود» با وسعتی بالغ بر ۴۰ هزار مترمربع در حال احداث است؛ این بوستان با طراحی نوین و جامع، امکاناتی همچون مسیرهای پیاده‌روی، فضاهای ورزشی، زمین بازی کودکان، مسیر دوچرخه‌سواری، آمفی‌تئاتر روباز و یک فرهنگ‌سرا را در خود جای خواهد داد.

وی ادامه داد: پیشرفت عمرانی بوستان موعود حدود ۸۰ درصد رسیده است و با آغاز فصل مناسب کاشت، اجرای فضای سبز نیز به‌سرعت دنبال خواهد شد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بوستان شمس‌الشموس در منطقه ۸ شهرداری اصفهان تصریح کرد: این بوستان دو هکتاری شامل معابر، فضای سبز، زمین‌های ورزشی، محل رویدادهای فرهنگی و فضایی برای مسجد و پارکینگ طراحی شده و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

سامع با تاکید بر بوستان باغ مشاهیر که تلفیق طبیعت و هویت تاریخی در منطقه ۵ شهرداری اصفهان است، گفت: در این منطقه و در مجاورت مجموعه مسکونی گل نرگس، «بوستان باغ مشاهیر» با وسعت تقریبی ۲۰۰ هزار مترمربع در حال احداث است؛ زیرساخت‌هایی نظیر پارکینگ، رینگ پیرامونی، مخزن آب و آماده‌سازی خاک جهت کاشت فضای سبز به اجرا درآمده و شبکه معابر بوستان نیز در دست احداث است.

وی اضافه کرد: این بوستان علی رغم امکانات تفریحی با هدف معرفی چهره‌های برجسته علمی، فرهنگی، هنری، فلسفی و دینی اصفهان طراحی شده و قرار است به‌صورت خلاقانه و با بهره‌گیری از فناوری‌هایی نظیر واقعیت افزوده، فضای مناسبی برای معرفی مشاهیر دوره‌های مختلف از آل‌بویه و سلجوقی تا صفوی، انقلاب اسلامی و حتی آینده‌نگرانه فراهم آورد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه یکی از سیاست‌های کلان شهرداری اصفهان در حوزه خدمات شهری رعایت عدالت فضایی در توزیع خدمات شهری از جمله فضاهای سبز و فرهنگی است، گفت: این پروژه‌ها به‌گونه‌ای انتخاب شده‌اند که هم در مناطق جنوبی و هم شمال شهر به‌ویژه مناطقی که از کمبود فضای سبز رنج می‌برند اجرا شوند تا تمام شهروندان بتوانند از این امکانات بهره‌مند شوند.

سامع با اشاره به اینکه از بین این بوستان‌ها چهار پروژه به شمال شهر اختصاص پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: شهرداری اصفهان با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهری و افزایش فضاهای عمومی در دسترس برای خانواده‌ها اجرای این پروژه‌ها را در چارچوب برنامه راهبردی تا پایان سال ۱۴۰۴ دنبال می‌کند؛ امیدواریم با بهره‌برداری به‌موقع از این طرح‌ها گامی مهم در جهت تقویت پیوندهای خانوادگی، توسعه فرهنگی و ارتقای نشاط اجتماعی در شهر برداشته شود.