شناسهٔ خبر: 74114181 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

انهدام باند اخاذی از طلافروشی‌ها و صرافی‌ها توسط مأمورنماها

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سه متهم مأمورنما که از صرافی‌ها و طلافروشی‌ها اخاذی می‌کردند، خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پلیس، سردار علی ولیپور گودرزی اظهار کرد: سه نفر سارق حرفه‌ای که پیش‌تر نیز دستگیر و مجازات شده‌اند بعد از چندین سال از زندان آزاد شده و دوباره تکرار جرم کرده‌اند.

وی افزود: این افراد تحت عنوان مأموران فراجا به در مغازه‌های طلافروشی و صرافی‌ها رفته به عنوان مأمور اخاذی می‌کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: این افراد از اتباع خارجی و مسافرین خارجی نیز با کارت جعلی پلیس و با استفاده از کلت کمری افراد را تهدید و از آنها سرقت می‌کردند.

ولیپور گودرزی گفت: از این باند مقادیر زیادی اموال کشف شده و سلاح آنها نیز توقیف شده است، این باند ۳۵ نفر شاکی دارد و تعداد آنها بیشتر نیز می‌شود.