شناسهٔ خبر: 74109723 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

فرماندار آران و بیدگل:

همدلی و همراهی کاشان و آران و بیدگل به پیشرفت هر دو منطقه کمک می‌کند

فرماندار آران و بیدگل با توجه به ضرورت وحدت در توسعه گفت: همدلی و همراهی دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به پیشرفت هر دو منطقه کمک می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمد یوسفیان امروز _سه‌شنبه هفتم مرداد_ در جلسه مشترک با فرماندار کاشان و اعضای شورای اسلامی این دو شهرستان، بر لزوم همدلی و همکاری بین دو شهرستان در اجرای پروژه‌های مشترک تأکید و اظهار کرد: در تمام جلسات مشترک با دوستان کاشانی همیشه بر این نکته تأکید داشته‌ام که باید یک صدا از منطقه فرهنگی کاشان و آران و بیدگل بلند شود تا تمام مسائل مشترک را به نفع هر دو شهرستان حل کنیم.

وی درباره بعضی مسائل جاری بین دو شهرستان از جمله پروژه کمربندی و کنارگذر کاشان، افزود: چندین پروژه مشترک بین دو شهرستان وجود دارد که باید به‌طور هماهنگ پیگیری شود، اگر هر یک از دو شهرستان به‌تنهایی تصمیم بگیرند، مشکلات زیادی ایجاد خواهد شد.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل با بیان اینکه باید در تمام مسائل مشترک به یک توافق مشترک برسیم، ادامه داد: باید مسائل را در سطح داخلی حل کنیم و در این زمینه همدلی و همراهی میان مسئولان ضروری است.

یوسفیان اضافه کرد: اگر مسئولان دو شهرستان کنار هم ننشینند و همدلی نداشته باشند، پیشرفتی در هیچ‌کدام از شهرستان‌ها حاصل نخواهد شد.

وی گفت: در کنار هم و با همدلی قادر به رفع مشکلات خواهیم بود، هدف ما رفع موانع و مشکلات دو شهرستان است و امیدواریم که با همکاری متقابل، هر دو شهرستان در مسیر پیشرفت گام بردارند.