شناسهٔ خبر: 74106333 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

گنجینه عجیب و دیدنی این 3 ماموران قلابی تهران را ببینید + فیلم

حوادث رکنا: باند سه‌نفره مأموران قلابی که با ظاهری فریبنده و مدارک جعلی اقدام به سرقت از شهروندان تهرانی می‌کردند، توسط پلیس آگاهی تهران دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، سه عضو باند «مأموران قلابی» که با پوشش رسمی، مدارک جعلی، اسلحه و بی‌سیم اقدام به سرقت حرفه‌ای از شهروندان در تهران می‌کردند، توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ شناسایی و بازداشت شدند.

یکی از شاکیان، پیک تیپاکس، روایت کرد که این افراد با معرفی خود به‌عنوان مأمور امنیتی و ادعای بررسی بسته‌ها، اموال او را سرقت کرده‌اند. پیک دیگری نیز که از مغازه طلافروشی خارج شده بود، با همین ترفند مورد سرقت قرار گرفت.

متهمان با ظاهری موجه و ادعای وابستگی به نهادهای امنیتی طعمه‌های خود را فریب می‌دادند. تحقیقات برای کشف جرایم احتمالی دیگر همچنان ادامه دارد.

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_rokna-1144559_LazyVideo_اولین-فیلم-از-حضور-سه-مامور-قلابی-تهرانی-در-پلیس-آگاهی-تهران.mp4 با حجم
0 bytes