شناسهٔ خبر: 74104329 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:

خرید تضمینی ۶۰۰ هزار تُن گندم در کردستان/ تاکنون پولی به حساب کشاورزان واریز نشده است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: تاکنون ۶۰۰ هزار تُن گندم به ارزش بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در سال زراعی جاری از کشاورزان استان کردستان خریداری شده است.

صاحب‌خبر -

سعدی نقشبندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان با بیان اینکه برداشت گندم در استان کردستان همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: روزانه به صورت میانگین بیش از ۲۰ هزار و ۷۰۰ تُن گندم در استان کردستان از گندم‌کاران خریداری می‌شود.

وی افزود: تاکنون ۶۰۰ هزار تُن گندم به ارزش بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در سال زراعی جاری از کشاورزان استان کردستان خریداری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: شهرستان‌های بیجار با ۱۶۰ هزار و ۱۷۰ تُن، قروه با ۱۰۹ هزار و ۳۴۴ تُن و سقز با ۹۷ هزار و ۸۸۷ تُن، بیشترین میزان گندم خریداری شده را در استان کردستان تاکنون به خود اختصاص داده‌اند.

نقشبندی تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است که در سال جاری ۸۵۰ هزار تُن گندم از کشاورزان استان خریداری شود و بتوانیم برای سومین سال متوالی رتبه دوم خرید گندم را در کشور کسب کنیم.

وی عنوان کرد: سال گذشته یک میلیون و ۴۸۰ هزار تُن گندم در استان تولید و یک میلیون و ۱۷۳ هزار تُن آن خریداری شد و مقام دوم خرید گندم را در کشور کسب کردیم.

پول گندم خریداری شده از کشاورزان کردستانی واریز نشده است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ پولی برای گندم خریداری شده از کشاورزان استان کردستان واریز نشده است، اما در حال پیگیری هستیم تا پرداخت شود.

نقشبندی با بیان اینکه ۹۰ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی در استان به کشت گندم مشغول هستند، تاکید کرد: سال زراعی جاری ۶۶۶ هزار هکتار از سطح اراضی استان کردستان تحت کشت گندم قرار گرفته که از این میزان ۶۲۵ هزار هکتار دیم و ۴۱ هزار هکتار آن آبی است.

وی اضافه کرد: با توجه به هماهنگی به عمل آمده، ۸۴ مرکز خرید تضمینی گندم شامل سیلوهای بخش خصوصی و دولتی، کارخانه‌جات آرد و مراکز خرید تعاون روستایی، خرید مازاد بر نیاز گندم کشاورزان را انجام خواهند داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان تاکید کرد: سال جاری ۲۷۰۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر کار برداشت مزارع گندم استان را برعهده خواهند داشت و ۶۹ اکیپ بخش خصوصی و دولتی نیز کار نظارت را انجام می‌دهند.