به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ امروزه غذاهای بینالمللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشتها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شدهاند و در برخی از رستورانها نیز سرو میشوند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کله گنجشکی؛ غذای ساده و خوش طعم ایرانی
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته دوبوف غذای محبوب فرانسوی
غذاهای مراکشی غذاهایی تند و رنگ و وارنگ هستند و تنوع زیادی دارند. خورش مراکشی نوعی خورش بسیار خوشمزه و مقوی است که دستور پخت آسانی دارد و گوشت و نخود از مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. اگر به دنبال درست کردن غذاهای جدید و مدرن برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خورش مراکشی همراه ما باشید.
مواد لازم پخت خورش مراکشی
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
نخود آبگوشتی: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
نمک، زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه خورش مراکشی
برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد یا رنده کنید و همراه با مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کم کم نرم و طلایی شود.
حالا گوشت چرخ شده را اضافه کنید و کمی نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و پاپریکا روی گوشت و پیاز بریزید و چند دقیقه مواد را تفت بدهید.
در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه همراه با گوشت و پیاز تفت بدهید، سپس نخود آبگوشتی که از قبل نیمپز شده است همراه با کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
حالا یک لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت و نخود با هم بپزند. نیم ساعت بعد گوجه گیلاسیها را از وسط نصف و همراه با لیمو عمانی به قابلمه خورش اضافه کنید.
درب قابلمه را ببندید و اجازه بدهید خورش حدود ۱ ساعت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد. حالا خورش مراکشی خوشمزه ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.
منبع: فرارو
انتهای پیام/