شناسهٔ خبر: 74103980 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش مراکشی یک غذای متفاوت و لذیذ

خورش مراکشی نوعی غذای خومشزه و متفاوت است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با نخود و... تهیه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کله گنجشکی؛ غذای ساده و خوش طعم ایرانی

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته دوبوف غذای محبوب فرانسوی

غذاهای مراکشی غذاهایی تند و رنگ و وارنگ هستند و تنوع زیادی دارند. خورش مراکشی نوعی خورش بسیار خوشمزه و مقوی است که دستور پخت آسانی دارد و گوشت و نخود از مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. اگر به دنبال درست کردن غذاهای جدید و مدرن برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خورش مراکشی همراه ما باشید.

مواد لازم پخت خورش مراکشی
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
نخود آبگوشتی: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
نمک، زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه خورش مراکشی

برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد یا رنده کنید و همراه با مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کم کم نرم و طلایی شود.

حالا گوشت چرخ شده را اضافه کنید و کمی نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و پاپریکا روی گوشت و پیاز بریزید و چند دقیقه مواد را تفت بدهید.

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه همراه با گوشت و پیاز تفت بدهید، سپس نخود آبگوشتی که از قبل نیم‌پز شده است همراه با کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حالا یک لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت و نخود با هم بپزند. نیم ساعت بعد گوجه گیلاسی‌ها را از وسط نصف و همراه با لیمو عمانی به قابلمه خورش اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید و اجازه بدهید خورش حدود ۱ ساعت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد. حالا خورش مراکشی خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش مراکشی یک غذای خومشزه و متفاوت

منبع: فرارو

انتهای پیام/

برچسب‌ها: