شناسهٔ خبر: 74100433 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بیش از هفت سال خدمت‌رسانی خادمان موکب امام حسن عسکری (ع) اهواز در مرز چذابه

خادمان موکب امام حسن عسکری (ع) شهرستان اهواز بیش از هفت سال که عاشقانه در راه خدمت به زوار حسینی در مرز چذابه تلاش می کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، خوزستان پایتخت موکب‌ها و کاروان‌های مشایه است و دو پایانه مرزی چذابه و شلمچه گذرگاه‌های رسمی تردد زوار اربعین حسینی است.

مردم شهر‌های مختلف خوزستان با نزدیک شدن به ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با برپایی مواکب خود را برای خدمت رسانی به زائران کربلا آماده می‌کنند.

موکب امام حسن عسکری (ع)  فاز ۲ پادادشهر اهواز در مدت بیش از هفت سال است که با کمک‌های مردمی و خیران و خادمان حسینی به زوار حضرت ثارالله (ع) خدمت رسانی می‌کنند.

<div id="video-display-embed-code_55123076"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/5528791/55123076?width=600&height=350"></script></div>