شناسهٔ خبر: 74093161 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

معاون فن آوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان: دریافت گواهی انحصار وراثت نیازی به مراجعه حضوری مردم ندارد

معاون فن آوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمان گفت: صدور گواهی انحصار وراثت به صورت الکترونیکی و بدون نیاز به درخواست وراث در سازمان ثبت احوال کشور آغاز شده است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

حسن سلطانی نژاد معاون فن آوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمان اظهار کرد: در روند جدید صدور گواهی انحصار وراثت، این گواهی ظرف ۲۰ روز از ثبت واقعه فوت متوفی توسط سازمان ثبت احوال کشور صورت می‌گیرد و از طریق سامانه ابلاغ و دریافت گواهی انحصار وراثت به آدرس verasat.ncr.ir، به وراث و ذینفعان ارسال خواهد شد.

وی تصریح کرد: شهروندانی که تا پیش از این نسبت به انحصار وراثت اقدامی نکرده‌اند می‌توانند در این خصوص با مراجعه به سامانه سهیم به آدرس sahim.sabteahval.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

معاون فن آوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمان با اشاره به این مطلب که موضوع صدور گواهی انحصار وراثت به سازمان ثبت احوال واگذار شده است؛ تصریح کرد: در سیستم جدید صدور گواهی انحصار وراثت، قابلیت تشخیص طبقات و درجات وراث، میزان سهم‌الارث هر فرد با در نظر گرفتن حجب، موانع ارث و وجود وصیت‌نامه رسمی نیز قابل محاسبه است.

وی ضمن اشاره به این مطلب که دریافت گواهی انحصار وراثت نیازی به مراجعه حضوری مردم ندارد، گفت: صدور گواهی انحصار وراثت به صورت الکترونیکی و بدون نیاز به درخواست وراث در سازمان ثبت احوال کشور آغاز شده است.

سلطانی نژاد یادآور شد: افراد می‌توانند ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ، نسبت به گواهی صادرشده اعتراض خود را ثبت کنند.

وی ضمن اشاره به این مطلب که این اقدام در راستای تسهیل فرآیند‌های اداری و افزایش دقت و سرعت در رسیدگی به امور وراثت انجام شده است، ادامه داد: گواهی‌های صادره نیازی به برابر با اصل شدن ندارند و براساس تدابیر پیش بینی شده در تمامی سازمان‌های مربوطه صحت سنجی آنلاین آنها انجام خواهد شد.

انتهای پیام/