شناسهٔ خبر: 74093127 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

با حضور وزیر ارشاد؛

در ویژه‌برنامه «از ایران بخوان» از خانواده شهدای علمی جنگ دوازده‌روزه تقدیر شد

ویژه‌برنامه «از ایران بخوان» با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، مشاور عالی وزیر فرهنگ، مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ، مشاور وزیر فرهنگ در امور ایثارگران، خانواده‌های شهدا و اهالی فرهنگ و هنر عصر یکشنبه پنجم مرداد برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ویژه‌برنامه «از ایران بخوان» با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر فرهنگ، نیکنام حسینی‌پور مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ، علی‌اکبر علیزاده مشاور وزیر فرهنگ در امور ایثارگران، خانواده‌های شهدا و اهالی فرهنگ و هنر عصر یکشنبه پنجم مرداد برگزار شد.

این مراسم با تلاوت قرآن کریم توسط استاد مهدی عادلی آغاز شد، پس از آن ارکستر سمفونیک صداوسیما سرود جمهوری اسلامی ایران و چند قطعه دیگر را اجرا کرد.

بعد از آن علیرضا قزوه دبیر این همایش در قالب شعری، از شهدای هسته‌ای یاد کرد.

همچنین شاعرانی از کشورهای سوریه، هندوستان، پاکستان و افغانستان، با موضوع جنگ ۱۲ روزه شعر خواندند.

علاوه بر آنان علی‌محمد مؤدب، میلاد عرفانپور و اعظم سعادتمند نیز به شعرخوانی پرداختند.

در ادامه حجت‌الاسلام محمد قمی: شعر، شعور به اشتراک گذاشته غنای فرهنگ است؛ البته زمانی که در رثای دانشمندان مجاهدی که در زمره شهیدان قرار گرفته سروده شود ارزش افزوده‌ای می‌یابد.

وی افزود: در جنگ ۱۲ روزه بُعد نظامی به جنگی که دشمنان با ما آغاز کرده بودند اضافه شد؛ ابعاد مهم دیگر این جنگِ ترکیبی گاهی مغفول واقع می‌شود که یکی از مهمترین آن‌ها روایت مجاهدت است و یکی از بهترین ابزارهای آن شعر است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: بحمدالله با مضمون مرتبط با ایران حدود ۹۰ نوحه برجسته داریم؛ شعر به گونه‌های مختلفی تجلی می‌یابد شاید هنوز هم امید داریم از شعر معجزه‌ها ببینیم.
روایت جنگ و شعر در همه فرهنگ‌ها نقاط عطف آفریده است.

در ادامه برنامه نیز امیر تاجیک، خواننده، دو اثر با موضوع ایران اجرا و حجت الاسلام نصیری نکاتی را در مورد شخصیت برخی شهدای هسته‌ای مطرح کرد.

در پایان از خانواده‌های شهیدان مجید شهریاری، داریوش رضایی‌نژاد، محمدمهدی طهرانچی، مسعود علی‌محمدی، فریدون عباسی، مجید تجن‌جاری تجلیل شد.

این آئین به‌منظور تقدیر از خانواده برخی شهدای علمی و هسته‌ای کشور که به دست رژیم صهیونیستی شهید شده‌اند و به مناسبت چهلمین روز شهادت شهدای حمله این رژیم غاصب به ایران برگزار شد.