به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ محلبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که اصالت آن عربی است؛ اما در کشور ترکیه رواج بیشتری دارد و آن را بیشتر به نام دسر ترکیهای میشناسند. پایه اصلی محلبی که به نام پودینگ شیر هم شناخته میشود، نشاسته و آرد و شیر است و با روشهای گوناگونی طبخ میشود. یکی از ویژگیهای این دسر لطیف و خوشمزه این است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و با صرف زمان خیلی کم آماده سرو میشود.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک اکلز؛ کلوچه انگلیسی پر از کشمش
این دسر خوشمزه که شباهت زیادی به فرنی خودمان دارد، بسیار لطیف و گوارا است و به خصوص برای کودکان یک میان وعده عالی محسوب میشود. اگر دوست دارید این دسر جذاب را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه محلبی توت فرنگی همراه ما باشید.
مواد لازم برای درست کردن محلبی توت فرنگی
پوره توت فرنگی: نصف پیمانه
شیر: ۳ لیوان
آرد برنج: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه محلبی توت فرنگی
برای شروع ابتدا آرد برنج و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و کمکم شیر را اضافه کنید و فوری هم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود و به صورت یکدست حل شود، سپس مخلوط شیر و آرد را از صافی رد کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرات ملایم اجاق گاز قرار بدهید و هم بزنید.
وقتی کمی داغ شد، شکر را اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کم کم به غلظت برسد. در آخر گلاب را اضافه کنید و چند دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا پوره توت فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
در این مرحله پودینگ را داخل ظرف دسر یا لیوانهای تک نفره بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد. قبل از سرو روی دسر را با پودر پسته و برشهای توت فرنگی تزیین کنید، نوش جان.