شناسهٔ خبر: 74062333 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دیدبان ایران | لینک خبر

مدیرعامل آبفای تهران: وقتی پمپ به طور مستقیم و بدون مخزن در منازل وصل باشد، قبض آب مشترکان ۲۰ برابر خواهد شد

مدیرعامل آبفای تهران تاکید کرد: برخی از مردم پمپ مستقیم به شبکه وصل کردند. استانداردش این است که اول مخزن بگذارند بعد پمپ.

صاحب‌خبر -

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛  مدیرعامل آبفای پایتخت می‌گوید نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را ۲۰ برابر می‌کند.

 مدیرعامل آبفای تهران تاکید کرد: برخی از مردم پمپ مستقیم به شبکه وصل کردند. استانداردش این است که اول مخزن بگذارند بعد پمپ. 

وی افزود: کسانی که پمپ مستقیم به شبکه وصل کرده‌اند با دوتا مشکل مواجه هستند، اول برای خودشان و بعد برای همسایگان. وقتی پمپ مستقیم وصل باشد حق همسایگان تضعیع می‌شود و آب به منزل آن‌ها نمی‌رسد. 

او تصریح کرد: چون این پمپ مستقیم به شبکه وصل است و شبکه نمی‌تواند میزان آب مکفی برای پمپ را تغذیه کند هوا می‌کشد و قبض آب آن‌ها ۲۰ برابر خواهد شد. بعد گلایه مند نباشند

 

کپی لینک
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام