شناسهٔ خبر: 74051685 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آغاز عملیات مهار آتش در هورالعظیم با اعزام هواپیمای آبپاش به خاک عراق

فرماندار هویزه از اجرای دو عملیات آب‌پاشی و اطفای حریق توسط هواپیمای ویژه در بخش عراقی تالاب هورالعظیم خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس پورعاطف صبح شنبه در گفتگویی اعلام کرد: این هواپیما همچنان مشغول آبگیری و عملیات مهار آتش است و تا خاموش شدن کامل حریق، این روند ادامه خواهد داشت.
 
وی با اشاره به نقش مؤثر استاندار خوزستان در پیگیری این اقدام، افزود: اعزام هواپیمای ویژه برای نخستین‌بار در بخش عراقی تالاب هورالعظیم در حال اجراست و این دستاورد نشان از هماهنگی مؤثر مسئولان دارد.
 
پورعاطف همچنین تاکید کرد: تا زمانی که حادثه‌ای دیگر در کشور رخ ندهد و هواپیما به مأموریت دیگری اعزام نشود، عملیات مهار آتش‌سوزی در تالاب ادامه خواهد یافت.
 
فرماندار هویزه از افزایش نقاط آتش‌سوزی و خوداشتعالی در تالاب ابراز نگرانی کرد و خشکی هورالعظیم را عامل گسترش حریق دانست.
 
به گفته وی، افزایش قابل توجه دود در چند روز اخیر باعث آلودگی هوای شهرستان‌های غرب استان شده است.
 
آتش‌سوزی و خوداشتعالی در تالاب هورالعظیم از اسفند سال گذشته آغاز شده و تا کنون ادامه دارد.