شناسهٔ خبر: 74046446 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کوکی سیب و دارچین با بافتی نرم و خوشمزه

کوکی سیب و دارچین یک انتخاب مناسب برای یک عصرانه جذاب با چای است. امروز قصد داریم طرز تهیه شیرینی کوکی سیب و دارچین را به شما آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ حتما کوکی سیب و دارچین را درست کنید تا عطر سیب و دارچین فضای خونه را پر کند. خوردن کوکی سیب و دارچین با یک فنجان چای آن می تواند یک عصرانه جذاب و شیرینی را برای شما ایجاد کند که تجربه ای لذت بخش است.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک اکلز؛ کلوچه‌ انگلیسی پر از کشمش

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه حلوای کاراملی با طعم متفاوت

مواد لازم برای۱۵ تا ۲۰ عدد کوکی
(دوستان پیمانه و قاشق های گفته شده همه استاندارد شیرینی پزی هست لطفا پیمانه و قاشق چای خوری و غذاخوری رو از لوازم قنادی تهیه کنید)
کره ۵۰ گرم(هم دمای محیط)
شکر سفید یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
وانیل یک سوم قاشق چای خوری
پنیر خامه ای ویلی ۲ قاشق غذاخوری سرپر
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید یک پیمانه و یک چهارم پیمانه ( کم کم اضافه شود تا غلظت خمیر طوری شود که به لیسک نچسبد)
بیکینگ پودر یک سوم قاشق چای خوری
سیب ۱ عدد درشت
پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
گردو یک چهارم پیمانه

طرز تهیه کوکی سیب و دارچین

ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا داغ شود. در ادامه کره ای که به دمای محیط رسیده را با شکر دانه ریز مخلوط کنید و برای اینکار می توانید از هم زن برقی یا دستی استفاده کنید.

وقتی کره با شکر مخلوط شد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

پنیر خامه ای و روغن مایع را نیز در ادامه اضافه کنید، این دو نیز بافت مواد را کاملا نرم و کیکی می کند.

آرد سفید را روی مایع کوکی الک کنید و با لیسک هم بزنید تا جایی که مواد به لیسک نچسبد.

در ادامه بیکینگ پودر را اضافه کنید که کمی پف کند.

سیب را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به سیب ها پودر دارچین بزنید و به مواد کوکی اضافه و مخلط کنید.

ریختن گردو هم کاملا اختیاری است.

مواد را با اسکوپ روی سینی فر که ته آن را کاغذ نسوز انداخته اید می چینید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ ای ۱۵ دقیقه می پزیم. حواستان باشد کوکی ها را بیش از حد نپزید که سفت و خشک نشود.

این میان وعده خوشمزه را با چای یا قوه نوش جان کنید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: