شناسهٔ خبر: 74042254 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

امام جمعه سنندج:

کشور‌های اسلامی سکوتشان را در برابر جنایات صهیونیسیم بشکنند

امام جمعه سنندج گفت: کشور‌های اسلامی سکوتشان را در برابر جنایات صهیونیسیم بشکنند و ارتباطشان را با این رژیم سفاک قطع کنند.

صاحب‌خبر -
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، امام جمعه سنندج در خطبه‌های نماز جمعه سنندج این هفته گفت: زمان آن رسیده که کشور‌های اسلامی سکوتشان را در برابر جنایات صهیونیسیم بشکنند و ارتباطشان را با این رژیم سفاک قطع کنند.
 
ماموستا فایق رستمی از سکوت سازمان‌های مدافع حقوق بشر در برابر وحشی‌گری‌های رژیم صهیونی انتقاد کرد و خواستار اقدامی قاطع در این زمینه شد.
 
وی بر لزوم بیداری وجدان بشری در مقابل کشتار وحشیانه رژیم صهیونی در غزه تاکید کرد و افزود: مردم مظلوم غزه تحت محاصره اقتصادی قرار دارند و حتی به آب و نان دسترسی ندارند و جهان باید برای کمک به این ملت اقدامی جدی انجام دهند.
 
وی در بخش دیگری از خطبه‌ها خواستار تلاش دولت برای رفع مشکلات معیشتی مردم شد و گفت: تورم و مسکن جوانان، از مهمترین مشکلات جامعه است و دولتمردان باید برای رفع این مشکلات گام جدی بردارند.
 
آئین عبادی سیاسی نماز جمعه در دیگر مصلا‌های استان نیز با حضور گسترده مردم متدین و مومن این دیار برگزار شد.
 
امامان جمعه استان با انتقاد شدید از تداوم محاصره و تحریم مردم غزه، وضعیت کنونی را مصداق بارز نسل‌کشی خاموش دانستند و گفتند: دیروز مردم غزه زیر آوار بمب و موشک اسرائیل جان می‌دادند، امروز زیر آوار تحریم و گرسنگی جان می‌دهند.
 
امام جمعه استان با انتقاد از سکوت و بی‌عملی جهان اسلام افزودند: کشور‌های اسلامی چرا ساکت مانده‌اند؟ چرا فریاد مظلومیت مردم غزه را نمی‌شنوند؟ اگر این همه ظلم و جنایت وجدان بشری را بیدار نمی‌کند، پس چه چیز می‌تواند بیدارشان کند؟
 
خطیبان نماز جمعه همچنین با اشاره به سالگرد اقامه اولین نماز جمعه در ایران اسلامی اظهار داشتند:۵ مرداد ۱۳۵۸، یادآور اقامه اولین نماز جمعه کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که به عنوان روز «نماز جمعه» نامیده شده است و اهمیت نماز جمعه به عنوان یک همایش بزرگ دینی، مذهبی و سیاسی که در طول تاریخ به خصوص پس از انقلاب ارزشمند اسلامی توانسته منشاء خیر و برکات فراوانی باشد، بر کسی پوشیده نیست.
 
ماموستایان آئینی استان، در ادامه خطبه‌ها به رعایت حقوق شهروندی اشاره کردند و گفتند: دین اسلام بهترین منشور حقوق بشر را طراحی کرده است و اگر بر اساس آن اقدام شود مشکلات جامعه برطرف می‌شود.
 
تاکید بر حفظ وحدت و اتحاد تاکید بر کسب تقوای الهی و دوری از فحشا و منکرات، تاکید بر وحدت و همبستگی، نیکی به پدر و مادر، کمک به نیازمندان، تاکید بر صداقت و پاکدامنی از دیگر موضوعاتی بود که امامان جمعه استان به آنها اشاره کردند.