شناسهٔ خبر: 74041698 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

امام جمعه رشت:

جمهوری اسلامی ایران با وجود بیش از ۳۵ پایگاه نظامی آمریکا در منطقه دست برتر را دارد

امام جمعه رشت با اشاره به تحولات ژئوپلیتیکی منطقه و جهان گفت: آمریکا بیش از ۳۵ پایگاه نظامی در کشورهای اطراف ایران ایجاد کرده است، اما جمهوری اسلامی با تکیه بر اقتدار ملی و پشتوانه محور مقاومت، دست برتر را در منطقه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته رشت با اشاره به اقدامات خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا با تحریم‌های اقتصادی، جنگ رسانه‌ای، حملات نظامی و ترور شخصیت‌های علمی و نظامی تلاش کرده جمهوری اسلامی را متوقف کند، اما این انقلاب روزبه‌روز مقتدرتر شده است.

وی با بیان اینکه غرب در مسیر افول تمدنی قرار گرفته و محور قدرت جهانی به‌سوی شرق در حال حرکت است، افزود: ایران، چین، روسیه و هند، چهار قطب اصلی تمدن نوین جهانی هستند و جمهوری اسلامی در این منظومه، نقش محوری دارد.

امام جمعه رشت با اشاره به تحولات ژئوپلیتیکی منطقه خاطرنشان کرد: آمریکا بیش از ۳۵ پایگاه نظامی در کشورهای اطراف ایران ایجاد کرده است، اما جمهوری اسلامی با تکیه بر اقتدار ملی و پشتوانه محور مقاومت، دست برتر را در منطقه دارد.

فلاحتی با گرامیداشت یاد شهید آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس در دوره ریاست‌جمهوری ایشان، گام مهمی برای نقش‌آفرینی کشور در نظم نوین جهانی بود.

وی با اشاره به جنگ ترکیبی رسانه‌ای غرب گفت: دشمن با تحریف حقایق، در پی کوچک‌نمایی دستاوردهای علمی، نظامی و دیپلماتیک جمهوری اسلامی است. بر همین اساس، جهاد تبیین وظیفه‌ای عمومی است که رسانه‌ها، به‌ویژه صداوسیما، باید با قدرت آن را دنبال کنند.

امام جمعه رشت، رژیم صهیونیستی را یک «غده چرکین در سرزمین انبیا» دانست و تأکید کرد: بقای این رژیم تنها با حمایت غرب ممکن شده و با اراده ملت‌های منطقه، نابودی آن از نقشه جهان قطعی است.

وی با اشاره به فرارسیدن پنجم مرداد، سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از انقلاب اسلامی به امامت آیت الله طالقانی تاکید کرد: نماز جمعه یکی از برکات انقلاب است و ائمه جمعه باید تلاش کنند آرامش در کشور حاکم باشد و از هرگونه اقدامی که موجب نگرانی و تفرقه در میان مردم شود. پرهیز کنند.