شناسهٔ خبر: 74039164 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نشست علی‌نژاد با دبیران کل سابق کمیته ملی المپیک برگزار شد

مهدی علی‌نژاد با تعدادی از دبیران کل سابق کمیته ملی المپیک نشست هم اندیشی برگزار کرد.

صاحب‌خبر -


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، دبیر کل کمیته ملی المپیک با هدف بهره‌مندی از تجربیات مدیرانی که هر کدام یک دوره یا بیشتر، مسئولیت دبیر کلی کمیته ملی المپیک را بر عهده داشتند و همچنین برای استفاده از نقطه نظرات آنها در پیشبرد اهداف این کمیته نشست هم اندیشی برگزار کرد.

در این نشست که با حضور علی کفاشیان، دکتر سید نصرالله سجادی، دکتر سیدمناف هاشمی و سید امیر حسینی برگزار شد، مهدی علی نژاد توضیحاتی درباره برنامه‌های کمیته ملی المپیک ارایه کرد و اعضای حاضر نیز نقطه نظراتشان را عنوان کردند.

هر کدام از این مدیران با تجربه ورزش نکاتی را درباره سال‌های حضورشان در این سمت مطرح کردند.

نشست‌های هم اندیشی از این دست با دبیران کل سابق کمیته و همچنین مدیرانی که سال‌ها تجربه حضور در ورزش را دارند، به طور مرتب در برنامه دبیرکل کمیته ملی المپیک قرار گرفته است.

سید نصراله سجادی طی سال‌های ۱۳۷۱ الی ۱۳۷۵، سید امیر حسینی طی سال‌های ۱۳۷۵ الی ۱۳۷۹، علی کفاشیان طی سال‌های ۱۳۸۳ الی ۱۳۸۷ و سید مناف هاشمی طی، سال‌های ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۳ مسئولیت دبیر کلی کمیته ملی المپیک را بر عهده داشتند.