شناسهٔ خبر: 74038397 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در سفر استاندار به شهرستان دهلران عنوان شد:

بهره‌برداری از محور حادثه‌خیز نصریان تا قبل از دهه فجر

مدیرکل راه و شهرسازی استان، هنگام بازدید استاندار از مسیر حادثه‌خیز نصریان گفت: در حال حاضر اصلاح ۴ کیلومتر از این مسیر انجام شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ جعفر رفیعی اظهار کرد: عملیات اجرایی اصلاح و تعریض محور مهران به دهلران در منطقه نصریان به طول ۴ کیلومتر آغاز شده و این طرح تا پیش از دهه فجر تکمیل می‌شود.

وی افزود: حدود ۲ کیلومتر از این محور در مرحله آسفالت قرار دارد که تا دو هفته آینده زیر بار ترافیک می‌رود.

استاندار ایلام، با هدف بازدید از عملیات عمرانی محور مهران به دهلران، زیرساخت‌های مرز چیلات، حضور در شورای اداری  و ستاد اربعین و دیدار با مردم وارد دهلران شد.

احمد کرمی از طرح بهسازی و رفع نقاط حادثه‌خیز منطقه نصریان در محور مهران دهلران بازدید و در تماس تلفنی با بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی پیگیر فراخوان اصلاح مسیر، بهسازی و بازسازی ۲۶ کیلومتر از محور مهران به دهلران شد که این فراخوان به زودی منتشر می‌شود.

این ۲۶ کیلومتر در سه قطعه شامل حد فاصل چالاب تا چنگوله، منطقه زعفرانیه و پل میمه تا دهلران به فراخوان مناقصه گذاشته می‌شود.

استاندار ایلام در ادامه سفر، از بهسازی و تکمیل مسیر ارتباطی مرز چیلات بازدید و بر تجهیز چاه آب و تکمیل خط انتقال آن تاکید کرد.

وی در خصوص اهمیت گشایش مرز چیلات به منظور توسعه اقتصادی منطقه و تسهیل در تردد زائران گفت: برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای بهره‌برداری از مرز چیلات ادامه دارد و این موضوع در نشست استانداران مرزی با حضور رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه نیز مطرح شده و بر لزوم توجه ویژه به ظرفیت آن در اشتغال‌آفرینی و ایجاد ارزش افزوده برای استان تأکید شده است.

کرمی در ادامه ضمن بازدید از طرح در حال ساخت مدرسه ۱۷ شهریور شهر دهلران که یکی از طرح‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی است؛ بر اندیشیدن تمهیدات آموزشی و تربیتی نوین در کنار ساخت و ساز و نوسازی مدارس در استان تأکید کرد.

فرماندار ویژه شهرستان دهلران نیز در نشست ستاد اربعین به بررسی اقدامات و هماهنگی‌های انجام‌شده برای برگزاری مراسم اربعین پرداخت. 

مراد یگانه با تأکید بر اهمیت مشارکت دستگاه‌های اجرایی و مردم در این مراسم اظهار کرد: تمامی ادارات شهرستان در آماده‌باش کامل هستند و هماهنگی‌های لازم برای استقرار موکب‌ها و ارائه خدمات به زائران به‌طور دقیق برنامه‌ریزی شده است.

وی به موضوع کمبود برخی امکانات از جمله وسایل سرمایشی اشاره کرد و بر اهمیت حمایت و پشتیبانی نهاد‌های مرتبط برای رفع این مسائل تأکید کرد.

استاندار ایلام همچنین به شهرستان آبدانان سفر کرد.

احمد کرمی در بازدید از زیرساخت‌های این شهرستان گفت: مبلغ ۳۶۲ میلیارد ریال به تونل کبیره کوه اختصاص یافته است.

استاندار ایلام در ادامه با خانواده شهید رضایی نژاد دیدار کرد.

وی در این دیدار گفت: یکی از فرزندان نخبه این دیار، شهید رضایی نژاد است که در دامن خانواده‌ای اصیل، متدین و علمی پرورش یافت. 

بازدید از بیمارستان حضرت رسول اکرم آبدانان و جلسه با اصحاب رسانه این شهرستان از دیگر برنامه‌های کرمی بود. 

کرمی در جلسه اصحاب رسانه شهرستان از مدیرکل صدا و سیما به خاطر معرفی ظرفیت‌های استان در قالب برنامه ایران جان قدردانی کرد.

رییس مجمع نمایندگان استان نیز در بازدید از تونل کبیرکوه گفت: زیرسازی و آسفالت یک کیلومتر باقی‌مانده از مسیر این تونل به زودی انجام خواهد گرفت. 

چراغی اضافه کرد: در چند روز آینده، درمانگاه تأمین اجتماعی نیز افتتاح خواهد شد و همزمان کلنگ درمانگاه تامین اجتماعی دره شهر نیز به زمین زده خواهد شد.

<div id="video-display-embed-code_55112613"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/5525782/55112613?width=600&height=350"></script></div>