شناسهٔ خبر: 74036995 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ثبت‌نام بیش از ۱۴ هزار یزدی برای پیاده‌روی اربعین

یزد- ایرنا- دبیر ستاد اربعین استان یزد از ثبت‌نام ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر از اقشار مختلف مردم برای حضور در پیاده‌روی اربعین از طریق سامانه سماح خبر داد.

صاحب‌خبر -

" سعید رستگاری " روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشکر از موکب داران از عموم علاقه مندان زیارت عتبات و حضور در پیاده روی اربعین تقاضا کرد تا ثبت نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند و در اولین فرصت با مراجعه به سامانه سماح مراجعه و اقدام لازم داشته باشند.

وی در ادامه از اعضای ستاد اربعین و همه افرادی که برای برگزاری باشکوه پیاده‌روی اربعین همکاری دارند قدردانی کرد و ادامه داد: بر اساس برنامه و هماهنگی ۵۳ موکب در پیاده‌روی اربعین حسینی از استان یزد به زائران خدمات ارائه می‌کنند.

این مسئول بیان کرد: طبق برنامه ریزی انجام گرفته از این تعداد موکب از مناطق مخلف استان، ۱۰ موکب در نجف اشرف، پنج موکب در مسیر نجف به کربلا، یک موکب در کاظمین و ۳۷ موکب نیز در کربلای معلی به زائران خدمات ارائه می‌دهند.

سال گذشته از استان ۷۲۶ هزار و ۲۳ نفر در راهپیمایی اربعین شرکت کردند.