شناسهٔ خبر: 74035111 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

سرمربی تیم ملی روئینگ بانوان: همه ملی‌پوشان در قهرمانی آسیا مدال می‌گیرند

برنا - گروه ورزشی: سرمربی تیم ملی روئینگ بانوان کشورمان از آمادگی خوب ملی‌پوشان برای حضور و مدال‌آوری در رقابت‌های قهرمانی آسیا خبر داد. برنا - گروه ورزشی: سرمربی تیم ملی روئینگ بانوان کشورمان از آمادگی خوب ملی‌پوشان برای حضور و مدال‌آوری در رقابت‌های قهرمانی آسیا خبر داد.

صاحب‌خبر -

بهناز مرادخانی، سرمربی تیم ملی روئینگ بانوان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا، در خصوص وضعیت اردوهای آماده‌سازی برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا گفت: ما در حال حاضر ادامه اردوی سال گذشته در ارومیه را پیگیری می‌کنیم. در هر اردو حدود ۱۷ تا ۱۸ نفر از ورزشکاران در اردو حضور داشتند و در حال حاضر هم با توجه به نزدیکی به مسابقات در شرایط آماده‌سازی قرار داریم. ششم شهریور، رقابت‌های قهرمانی آسیای جوانان و زیر ۲۳ سال برگزار می‌شود و بلافاصله بعد از آن، ۲۲ مهرماه رقابت‌های قهرمانی آسیا در رده بزرگسالان در ویتنام را پیش‌رو داریم.

وی درباره سطح آمادگی ملی‌پوشان اظهار داشت: خیلی خوب است. بچه‌ها شرایط خیلی خوبی دارند. تمرینات سرعتی را آغاز کرده‌ایم و از نظر فنی و تکنیکی نیز مشکلی وجود ندارد. ان‌شاءالله برای یک حضور پرقدرت در مسابقات تمرین می‌کنند و تا ماه آینده کاملا آماده می‌شوند. 

سرمربی تیم ملی روئینگ درباره شانس موفقیت قایقرانان ایرانی در این رقابت‌ها گفت: همه بچه‌ها مدال خواهند گرفت، ولی درباره رنگ مدال فعلا نمی‌توانم نظری بدهم. چون ابتدا باید مرحله مقدماتی را پشت سر بگذارند تا بتوانم پیش‌بینی دقیق‌تری داشته باشم. به خصوص اینکه کشور چین، میزبان این مسابقات است و سال‌هاست که خودش را از آسیا جدا کرده و در رقابت‌های جهانی و المپیک هم مدال‌آوری می‌کند. در کنار چین، رقابت سختی خواهیم داشت اما امیدوارم بتوانیم بهترین عملکرد ممکن را ارائه دهیم و بتوانیم مدال هم بگیریم، می‌دانم که این شانس را داریم. 

با توجه به اینکه هدایت سه رده سنی روئینگ برعهده این سرمربی است، وی درباره سختی این مسئولیت توضیح داد: قطعا سخت‌ است، اما با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده‌ایم، می‌توانیم از پس آن بربیاییم. ما بچه‌های رده جوانان و زیر ۲۳ سال را داریم که در سطح خوبی هستند و حتی با بزرگسالان نیز رقابت می‌کنند. من سعی می‌کنم از ورزشکاران رده سنی پایین‌تر هم در تمرینات بزرگسالان استفاده کنم تا در کنار هم تمرین کنند و رقابت داشته باشند. این موضوع از نظر فضای رقابتی در تمرینات، کمک زیادی به پیشرفت‌شان می‌کند.

وی در مورد لغو جذب مربی خارجی برای کادرفنی تیم ملی روئینگ بانوان گفت: می‌دانم که فدراسیون پیگیر این موضوع هست. جذب مربی خارجی پروسه‌ای دارد که باید طی شود و به این راحتی‌ها نیست. موضوع دیگر هم اینکه حضور مربی خارجی با جنگ هم‌زمان شد که کار را سخت‌تر کرد اما همانطور که گفتم، فدراسیون در حال پیگیری است.

«پس از استقلال فدراسیون روئینگ و شروع فعالیت اختصاصی روئینگ با سرپرستی محسن شادی، تغییر مثبتی احساس کردید؟» مرادخانی در پاسخ گفت: قطعا تغییر مثبتی رخ داده است. وقتی یک فدراسیون تمام تمرکزش را فقط روی یک رشته بگذارد، شانس موفقیت آن رشته خیلی بیشتر می‌شود. قبل از این، فدراسیون قایقرانی باید منابع مالی و تمرکز خود را بین چند رشته تقسیم می‌کرد ولی الان همه چیز روی یک رشته متمرکز شده، محسن شادی تمام تمرکزش را روی روئینگ گذاشته و شرایط هر روز بهتر می‌شود. البته می‌دانیم که شروع از صفر است و زمان می‌برد، به هر حال همه‌ی کم و کاستی‌ها یک شبه رفع نمی‌شود. ما تا حالا پیست استاندارد روئینگ نداشتیم اما می‌دانم که در حال انجام اقدامات لازم هستند تا پیست استانداردی برای تمرین و حتی برگزاری مسابقات داخلی فراهم شود. 

انتهای پیام/