شناسهٔ خبر: 74034049 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس شورای شهر اصفهان:

پروژه لجستیک راه ابریشم یک کلان‌پروژه ملی با آثار اقتصادی برای کشور است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به سابقه تأسیس شرکت لجستیک راه ابریشم به‌عنوان یکی از نتایج مطالعات راهبردی وزارت راه و شهرسازی درباره شبکه حمل‌ونقل بار کشور، از احیای این شرکت پس از نزدیک به یک دهه رکود، به‌عنوان نمونه‌ای موفق از هم‌افزایی بین دولت، مدیریت شهری و بخش خصوصی یاد کرد.

صاحب‌خبر -

محمد نورصالحی در حاشیه بازدید از شرکت لجستیک راه ابریشم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: این شرکت بر پایه مطالعاتی تأسیس شد که سال‌ها قبل توسط وزارت راه و شهرسازی باهدف مدیریت و مهندسی حمل‌ونقل بار در کشور انجام گرفته بود و بر اساس نتایج آن مطالعات، مرکز ایران به‌عنوان بهترین مکان برای استقرار چنین پروژه‌ای استخراج شد.

وی افزود: سال ۱۳۹۳ این شرکت با هدف ایجاد زیرساختی راهبردی در حوزه لجستیک تأسیس شد، اما طی حدود ۱۰ سال گذشته دچار رکود و بی‌عملی بود که از یک سو سهامداران شرکت فعالیت مؤثری نداشتند و از سوی دیگر، همکاری لازم از سوی بخش دولتی نیز شکل نگرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تحولات اخیر در روند اجرای پروژه گفت: در یک سال گذشته با حمایت بخش دولتی و **فعال شدن مجموعه مدیریتی شرکت و به‌ویژه با حمایت مستقیم و جدی مدیریت شهری اصفهان،، این پروژه جان تازه‌ای گرفت و در واقع شهرداری اصفهان با سرمایه‌گذاری قابل توجه در این پروژه، نقش کلیدی در احیای شرکتی ایفا کرد که در مسیر انحلال قرار گرفته بود.

نورصالحی تصریح کرد: اهمیت این پروژه به‌مراتب فراتر از یک طرح شهری یا حتی استانی است و این شرکت، یک طرح بزرگ و یک کلان‌پروژه ملی محسوب می‌شود که می‌تواند در ساختار لجستیک کشور تحول‌آفرین باشد و آثار و منافع آن در سطح ملی احساس خواهد شد و متعلق به جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی پروژه ادامه داد: به‌دلیل استقرار این شرکت در استان اصفهان و در مرکز جغرافیایی کشور، طبیعی است که آثار اقتصادی، اجتماعی و اشتغال‌زای آن در درجه نخست متوجه استان و شهر اصفهان خواهد بود، اما همان‌طور که تأکید شد، خیرات و برکات این پروژه ملی برای کل کشور خواهد بود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به پتانسیل الگوسازی پروژه برای سایر استان‌ها گفت: در صورت هدایت و برنامه‌ریزی مناسب، این پروژه می‌تواند به الگویی موفق برای استان‌های دیگر و مناطق مختلف کشور تبدیل شود، همچنین از این نظر که کشور را از حالت تک‌بعدی در موضوع صادرات و واردات خارج کرده و وابستگی صرف به بنادر جنوبی را کاهش می‌دهد، این پروژه اهمیت امنیتی نیز دارد.

وی خاطرنشان کرد: پروژه لجستیک راه ابریشم از جهات مختلف اقتصادی، اجتماعی، امنیتی و راهبردی حائز اهمیت است و امیدواریم با ادامه حمایت‌های مدیریت شهری، مدیریت استانی و بخش خصوصی، شاهد شکوفایی کامل و به ثمر نشستن هرچه زودتر این پروژه بزرگ ملی خواهیم بود.