شناسهٔ خبر: 74027830 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اجرای حدود 62 هزار هکتار شبکه فرعی آبیاری و زهکشی درآذربایجان‌غربی

حدود 62 هزار هکتار شبکه فرعی آبیاری و زهکشی درآذربایجان‌غربی اجرا شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی در جلسه هماهنگی پیشبرد اهداف پروژه‌های شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمالغرب کشور با اشاره به اجرای طرحهای شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در استان گفت: ۶۱ هزار و ۵۷۰ هکتار شبکه فرعی آبیاری و زهکشی در آذربایجان‌غربی اجرا شده است.
محمدرضا اصغری افزود: تا پایان تیرماه، از مجموع 61 هزار و ۵۷۰ هکتار اراضی مشمول طرح، 32 هزار و۹۷۶ هکتار درحال اجرا، 13 هزار و ۴۱۴ هکتار آماده بهره‌برداری و 17 هزار و ۵۹۴ هکتار نیز درحال بهره‌برداری است و  همچنین تاکنون 15 هزار و ۷۰ هکتار هم به بهره‌برداری رسمی رسیده است.
اصغری اظهارکرد: سطح تأمین آب‌شده به بیش از ۲۶ هزار هکتار رسیده که سهم بسزایی در افزایش بهره‌وری مصرف آب و تولید محصولات کشاورزی دارد. 
وی، با اشاره به جزئیات اجرای این طرح در شهرستانهای استان گفت: تجهیز مزارع به دستگاههای سنترپیوت (دوار مرکزی) در دستور کار جدی استان قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، با اشاره به  نقش مؤثری اجرای سامانه‌های نوین آبیاری و اجرای شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی درمدیریت منابع آبی، افزایش بهره‌وری و پایداری تولید در بخش کشاورزی استان اضافه کرد: اجرای این طرح با جدیت دنبال خواهد شد.