شناسهٔ خبر: 74026517 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان:

تمامی شهرهای منطقه سیستان از گاز طبیعی بهره‌مند شدند

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان گفت: با تزریق گاز شهر دوست محمد مرکز شهرستان هیرمند، تمامی شهرهای منطقه سیستان از گاز طبیعی بهره‌مند شدند.

صاحب‌خبر -

محمود هاشمی افزود: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان شرکت گاز سیستان و بلوچستان و حمایت مسئولان استانی، یکی دیگر از اهداف مهم گازرسانی در شمال استان محقق شد و بر این اساس، بیش‌از چهار هزار خانوار شهر دوست محمد زیر پوشش شبکه گاز طبیعی قرار گرفتند.

وی بیان کرد: برای این طرح حدود ۲۸ کیلومتر خط تغذیه فولادی در سایزهای ۱۶ و ۱۰ اینچ و همچنین ۴۵ کیلومتر شبکه توزیع، اجرا و یک ایستگاه تقلیل فشار با ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب بر ساعت نصب و راه‌اندازی شده است.

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان ادامه داد: با گازدار شدن شهر دوست محمد به عنوان مرکز شهرستان هیرمند، پرونده گازرسانی به تمامی شهرهای سیستان بسته شد و این منطقه بطور کامل از گاز طبیعی بهره‌مند شدند.

وی با تأکید بر نگاه عدالت‌محور دولت در توسعه زیرساخت‌های گازرسانی، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این پروژه، شهرستان مرزی هیرمند، گام بلندی در مسیر توسعه پایدار برداشته و می‌تواند نویدبخش اشتغالزایی و زمینه‌ای برای ارتقای رفاه اجتماعی باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل شرکت گاز استان در روز پنج‌شنبه دوم مرداد، هاشمی خاطرنشان کرد: شرکت گاز سیستان و بلوچستان با جدیت مسیر توسعه گازرسانی را در سطح استان پهناور ادامه خواهد داد تا همه هم‌استانی‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن از این انرژی پاک بهره‌مند شوند.

انتهای پیام