شناسهٔ خبر: 74025513 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در قالب پروژه «هشت سال و این روز‌ها»

«افق خونین» با صدای شهرام ناظری پس از ۴۲ سال شنیدنی شد +آهنگ

دومین قطعه از پروژه «هشت سال و این روزها» که در سال ۱۳۶۲ با آهنگسازی هوشنگ کامکار و صدای شهرام ناظری اجرا شده منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا،  بنیاد رودکی در ادامه پروژه موسیقایی «هشت سال و این روزها» و در راستای پاسداشت میراث موسیقی مقاومت، قطعه «افقِ خونینL را با صدای شهرام ناظری، بصورت رایگان در اختیار عموم مردم و پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار داد.

این اثر را هوشنگ کامکار بر روی شعری از مشفق کاشانی ساخته است که توسط ارکستر سمفونیک تهران و گروه کُر در تیر ماه سال ۱۳۶۲ و با صدای شهرام ناظری اجرا شده است.

پروژه «هشت سال و این روزها» به همت بنیاد رودکی شکل گرفته است تا میراث موسیقی دوران دفاع مقدس را با بازتابی صادقانه از همدلی هنرمندان با رزمندگان و مدافعان میهن در طول این سال‌ها و ایام زنده نگه دارد. در ادامه این پروژه و در آینده قطعات دیگری از بزرگان موسیقی اصیل و ارکسترال ایرانی در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

عموم هموطنان و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سامانه اطلاع رسانی بنیاد رودکی به آدرس https://roudakifoundation.com/shop به‌صورت رایگان به قطعات منتشر شده دسترسی داشته باشند.

پیش از این نیز، قطعه «سرود قلم» به آهنگسازی محمد احمدیان، شعر طه حجازی و خوانندگی مهرداد کاظمی مربوط به مهر ۱۳۶۱ در قالب این پروژه منتشر شده بود.

<div id="video-display-embed-code_912143" ><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/986731/912143?width=400&height=300"></script></div>

انتهای پیام/