به گزارش خبرنگار آنا، یادواره شهدای اقتدار با حضور مسئولان لشگری، دانشگاهیان، نمایندگان مجلس و آحاد ملت در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی استان اردبیل در این یادواره با تأکید بر ابعاد امنیت و قدرت در نظام بینالملل، خاطرنشان کرد: یکی از راهبردهای دشمنان منطقهای و جهانی، ایجاد اختلال در معادله امنیت و قدرت کشورهاست.
مرتضی ابراهیمی با اشاره به سه اصل کلیدی امام خمینی(ره) در مواجهه با مسائل سیاسی ملی و بینالمللی شامل دفاع از کیان اسلامی، پشتیبانی از عنصر نظام و حفظ نظام اسلامی گفت: نظام بینالملل امروز براساس جریانهایی شکل گرفته که تلاش دارند با تحمیل نظریات فردگرایانه و شهوانی، انسان را از هویت الهی خویش جدا سازند.
وی ضمن بررسی تجربه کشورهای درگیر در جنگ و استعمار، تأکید کرد: تکنولوژی و ابزارهای نوین مانند اینترنت، هوش مصنوعی و ابزارهای هوشمند نیز ممکن است بهعنوان سلاحی در استراتژیهای فرهنگی و سیاسی دشمنان مورد استفاده قرار گیرند.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی استان اردبیل با اشاره به شکست راهبرد بازدارندگی رژیم صهیونیستی در منطقه یادآور شد: انقلاب اسلامی، هویتی اعتقادی و فرهنگی را به جهان معرفی کرده که در نقطه مقابل ادبیات قدرتمحور غرب قرار دارد و زبان ارتباط انقلاب اسلامی، انسانمحور و مبتنی بر بازگشت به هویت الهی است.
ابراهیمی با اشاره به تاریخ قدرتطلبی امپراتوریهای غربی ازجمله عثمانی و شوروی، افزود: تنها راه مقابله با تهاجم هویتزدای دشمنان، بهرهگیری از علم، ایمان و حفظ ارزشهای دینی است.
وی با اشاره به آموزههای امام خمینی(ره) درباره نهضت سوادآموزی و تأکید رهبر معظم انقلاب بر نهادینهسازی علم در کشور عنوان کرد: تا زمانی که علم به صورت ساختاری و ملی در کشور نهادینه نشود، نمیتوان در برابر قدرتهای سلطهگر ایستادگی کرد.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی استان اردبیل با نقد نظام آموزشی غربی گفت: بسیاری از نظریههای روانشناسی سیاسی طراحی شدهاند تا افراد تأثیرگذار جامعه را از مسیر صحیح منحرف کنند.
ابراهیمی تأکید کرد: رقابت میان کشورها به معنای تلاش برای کسب منافع ملی است و نباید با احساسات سطحی جایگزین شود و ملت ایران نباید تصور کنند که کشورهایی مانند ترکیه یا دیگر همسایگان، دلسوز منافع ما هستند؛ چراکه در روابط بینالملل، دوستی به معنای رقابت است نه فداکاری.
وی افزود: دشمنان با تولید روایتهای فرهنگی و اقتصادی خود، تلاش دارند ادبیات انقلاب اسلامی را تغییر دهند و مشارکت فکری را تضعیف کنند، اما انقلاب اسلامی بر اساس عقلانیت، ایمان و مشارکت مردمی بنیان نهاده شده و ملت ایران باید برای رشد فکری جامعه، به تقویت مدارس، دانشگاهها، مساجد و نهادهای فرهنگی بپردازد.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی استان اردبیل به اثرگذاری نخبگان و علما در گسترش فرهنگ مقاومت اشاره کرد و متذکر شد: شهادت شهید طهرانچی و دانشمندان حوزههای مختلف، نقطه اتصال علم، ایمان و ایثار است و چنین شخصیتهایی چراغ هدایت فکری جامعه هستند و حضور این نخبگان در مسیر انقلاب اسلامی، مسئولیت نسل جدید را سنگینتر کرده است.
انتهای پیام/