شناسهٔ خبر: 74013082 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

خیلی استراحت زیادی نداشتم؛

نیازمند: از استقبال بازیکنان پرسپولیس راضی‌ام؛ هاشمیان سخت‌گیر است نیازمند: از استقبال بازیکنان پرسپولیس راضی‌ام؛ هاشمیان سخت‌گیر است

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وحید هاشمیان نسبت به دوره تیم ملی، سخت‌گیر و حساس روی نظم است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ پیام نیازمند، دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس در گفت‌وگو با تلویزیون اینترنتی این باشگاه اظهار داشت: شور و هیجان از بیرون تیم و از جانب هواداران به داخل انتقال داده می‌شود و همین موضوع پرسپولیس را با سایر تیم‌ها متمایز کرده است تا در کل ایران و حتی آسیا جزو بزرگترین تیم‌ها باشد. توقع و انتظار هواداران و افتخاراتی که پرسپولیس در دهه‌های گذشته و در سال‌های اخیر کسب کرده است به این موضوع کمک کرده است.

وی در ادامه بیان داشت:خدا را شکر اردوی خیلی خوبی داریم. هتل و زمین‌های تمرینی خوبی در ترکیه داریم و همه چیز مهیاست تا پرقدرت لیگ را شروع کنیم. از لحاظ جسمی و روحی خدا را شکر با انگیزه مضاعف وارد اردو شدم و فکر می‌کنم تیم هم شرایط خیلی خوبی دارد. شرایط طوری است که تیم انگیزه چندین و چند برابری دارد. خودم هم در اردوی تیم ملی بودم و شرایط بدنی ام را حفظ کردم چون خیلی استراحت زیادی نداشتم و همه چیز عالی است.

نیازمند درباره پیوستن به اردوی سرخ‌پوشان عنوان داشت: شرایط خودم با بقیه تازه واردها متفاوت است. وقتی وارد تیم شدم با ۸۰ درصد یا بیشتر از بچه‌ها قبلاً هم تیمی بودم و در تیم ملی هم الان با هم هستیم. با چند نفر در سپاهان هم تیمی بودم و غیر از بازیکنان آکادمی باشگاه فکر می‌کنم با دو تا سه نفر هم تیمی نبودم. همان روز نخستی که وارد پرسپولیس شدن احساس بیگانه ای نداشتم. احساس می‌کردم سالیان سال است اینجا حضور دارم چون استقبال گرمی از جانب مدیر و مربی و هم تیمی‌هایم دیدم. شناخت فنی از هم داریم و از لحاظ اخلاقی و روحی هم کاملاً به همدیگر آگاهیم.

او در مورد رفاقت با بازیکنان و وحید هاشمیان تصریح داشت: بچه ها خیلی خوب از من استقبال کردند و بی نهایت راضی هستم. با مدافعان پرسپولیس خیلی رفیق هستیم و با حسین و مرتضی شناخت فنی خوبی از هم داریم. وحید هاشمیان متفاوت تری را در پرسپولیس می بینیم و چیزی که او را نسبت به تیم ملی متفاوت کرده است سخت گیری در مسائل فنی و نظم است. چیزهایی که در آلمان آموزش دیده اند در پرسپولیس کمک می کند. او خیلی پرانرژی است اما سخت گیر و با نظم هم هست.