شناسهٔ خبر: 74012544 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اللهیاری:

تنوع‌بخشی و کیفیت دستاورد مهم طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی است

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان، یکی از مهمترین دست‌آورد‌های طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی را تنوع بخشی و صرفه جویی بهینه در هزینه‌ها را اعلام کرد.

صاحب‌خبر -


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر رحمت اله اللهیاری در نشست جمع‌بندی مرحله آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، به بررسی راهکار‌های بهبود خدمات تغذیه دانشجویی پرداخت.

وی با اشاره به حضور نمایندگان دانشگاه‌های منتخب و دبیران مناطق ده‌گانه گفت: هدف از این نشست، بررسی موضوع رستوران‌های مکمل و ارتقای کیفیت تغذیه دانشجویی با نگاهی هدفمند به تنوع، کیفیت و صرفه‌جویی در هزینه‌ها بود.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان بر اهمیت تنوع در ارائه غذا‌های مورد علاقه دانشجویان تأکید کرد و افزود: نوع قرارداد‌های جاری با رستوران‌ها می‌تواند به دانشگاه‌ها کمک کند تا در حوزه هزینه‌ها صرفه‌جویی‌های قابل توجهی ایجاد کنند. به‌عنوان مثال، صرفه‌جویی بهینه در مصرف برنج می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش هزینه‌ها داشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌های منابع و سیاست‌های وزارت علوم درباره تنوع بخشی و هدفمندی هزینه‌ها، این نشست می‌تواند زمینه‌ساز بهره‌برداری از نظرات و دیدگاه‌های دانشگاه‌های منتخب باشد.

اللهیاری افزود: این نظرها می‌تواند در حوزه‌های مختلف مثمر ثمر واقع شود و ما را در دستیابی به اهداف دولت در زمینه بهبود کیفیت تغذیه و تنوع غذایی یاری کند. به این ترتیب، می‌توانیم اقداماتی مؤثر و مفید در راستای ارائه خدمات بهتر به دانشجویان انجام دهیم و به هدف نهایی که ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان است، نزدیک‌تر شویم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری دانشگاه‌ها و تبادل نظر در این همایش، زمینه‌ساز گام‌های عملی و تأثیرگذار در راستای بهبود الگوی تغذیه دانشجویی خواهد بود و امیدواریم با اجرای برنامه‌های مد نظر، نتایج مثبتی در این حوزه مشاهده کنیم.