شناسهٔ خبر: 74007024 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

نشست مجازی مدیران شعب دانشگاهی مفدا با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد؛

تاکید بر نقش مفدا در تقویت انسجام و روایت‌گری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

نشست مجازی مدیران شعب دانشگاهی مفدا با حضور دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، برگزار شد. در این نشست در خصوص دوره آموزشی "روایت یک دیدار" و تولید محتوا ویژه راهپیمایی اربعین، ارزیابی شعب دانشگاهی مفدا، نحوه فعالیت در فضای مجازی و پیام‌رسان‌های داخلی و پایش برنامه عملیاتی بحث و تبادل نظر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا، در این نشست که امروز دوشنبه ۳۰ تیرماه برگزار شد، مهندس ابوالفضل امینی مشاور ارتباطات رسانه‌ای معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و مدیر پایگاه اطلاع رسانی مفدا نیز در این نشست بر اهمیت تولید محتوای حرفه‌ای و هدفمند به‌ویژه در اربعین حسینی تأکید کرد و گفت: اربعین فرصت مغتنمی برای ثبت روایت‌های دانشجویی از حضور مردمی در این رویداد بزرگ است. مفدا در خط مقدم این روایت‌گری با تولید آثار چندرسانه‌ای تأثیرگذار، می‌تواند نقش موثری ایفا کند.

او همچنین از اختصاص بودجه مشخص برای توانمندسازی نیروهای رسانه‌ای دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: این بودجه در راستای برگزاری دوره‌های آموزش رسانه‌ای و ارتقای کیفیت تولیدات خبری و چندرسانه‌ای مفدا تخصیص یافته است. ارزیابی دقیق شعب دانشگاهی مفدا ادامه دارد و در نشست حضوری مدیران مفدا در شهریورماه نتایج ارزیابی‌ها به صورت جدی‌تری اعلام شود. همچنین اساسنامه و شیوه‌نامه مفدا به‌زودی ابلاغ می‌شود و صدور کارت شناسایی رسمی برای فعالان این مجموعه نیز در دستور کار وزارتخانه قرار گرفته است.

برای اطلاع از جزئیات دوره آموزشی " روایت یک دیدار" ویژه راهپیمایی اربعین حسینی اینجا را بخوانید.

تاکید بر نقش مفدا در تقویت انسجام و روایت‌گری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

دکتر حبیبی نیز در جمع مدیران مفدا با تأکید بر اهمیت پایگاه خبری مفدا و نقش کلیدی آن در فضای رسانه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی، از مدیران و دست‌اندرکاران خواست با بهره‌گیری از ظرفیت‌های خلاق دانشجویی، بستری برای جریان‌سازی مؤثر و همبستگی ملی فراهم کنند.

وی گفت: اطلاع‌رسانی دقیق و به‌ موقع یکی از مهم‌ترین وظایف حوزه فرهنگی و دانشجویی است که باید به بهترین شکل انجام شود. مفدا امروز فقط یک رسانه نیست، بلکه بستری برای ایجاد انسجام، انتقال تجربیات و تقویت هویت دانشجویان است.

دکتر حبیبی با اشاره به محدودیت‌های ساختاری و بودجه‌ای، بر این نکته تأکید کرد که هر چند حمایت‌های مالی حداقلی برای شعب مفدا در نظر گرفته شده، اما همین منابع اندک نیز اگر به‌درستی استفاده شود، می‌تواند منجر به تولید محتوای غنی و اثرگذار شود.

معاون وزیر بهداشت ضمن اشاره به جایگاه مهم دانشجویان در رسانه‌های دانشگاهی افزود: حضور دانشجو در مفدا نباید صرفاً نمادین باشد. ما به دنبال مشارکت جدی، اندیشه‌ورزانه و اثرگذار دانشجویان هستیم. اگر فضای رسانه‌ای را متعلق به خودشان بدانند، در آن نقش‌آفرینی موثری خواهند کرد.

تاکید بر نقش مفدا در تقویت انسجام و روایت‌گری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با یادآوری تجربه شخصی‌اش در خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: در آن زمان، حدود ۳۰ دانشجو در تحریریه فعال بودند و رسانه آن‌قدر اثرگذار شده بود که اساتید دانشگاه برای بیان مطالب خود، به همکاری با آن مشتاق بودند. رسانه دانشجویی، اگر جریان‌ساز و خلاق باشد، هم مورد توجه مدیران و مسئولان قرار می‌گیرد و هم دانشجویان می‌توانند خود را در مرکز اثرگذاری ببینند.

او با بیان اینکه حضور فعال در حوزه فرهنگی و رسانه‌ای می‌تواند موجب رشد جایگاه فردی و حرفه‌ای دانشجویان شود، افزود: مفدا می‌تواند پل ارتباطی میان دانشجویان، استادان، مدیران فرهنگی و حتی رسانه‌های دیگر باشد. تعامل و هم‌افزایی میان این حوزه‌هاست که قدرت رسانه‌ای مفدا را چند برابر می‌کند.

دکتر حبیبی با قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در مفدا، تأکید کرد که نقش رسانه‌های دانشجویی در شرایط بحرانی و در برابر تهدیدات فرهنگی و اجتماعی، نقشی کلیدی است: ایران امروز با برخورداری از سه ضلع قدرت نظامی، قدرت علمی و همبستگی ملی، توان ایستادگی در برابر دشمن را دارد و رسانه‌ها به‌ویژه رسانه‌های دانشجویی باید در تقویت این انسجام، نقش خود را ایفا کنند.

معاون وزیر بهداشت در پایان صحبت‌های خود با اشاره به ضرورت آمادگی رسانه‌ای در شرایط خاص گفت: ما مخالف جنگ هستیم اما باید بدانیم که ترس از جنگ، بدتر از خود جنگ است و باید همواره آماده باشیم و از سوی دیگر دشمن را هم دست کم نگیریم و با دانش، تکنولوژی و امید، آینده را بسازیم.

تاکید بر نقش مفدا در تقویت انسجام و روایت‌گری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

در ادامه این جلسه مدیران شعب دانشگاهی مفدا نیز به بیان نظرات، پرسش‌ها و مشکلات خود پرداختند و مهندس امینی و کارشناسان مفدا ستاد به سوالات آنان در خصوص مسائل بودجه‌ای، تولید محتوای اربعین، پایش برنامه عملیاتی، کارت عضویت مفدا و ... پاسخ دادند.

تاکید بر نقش مفدا در تقویت انسجام و روایت‌گری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور