شناسهٔ خبر: 74005550 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

«اولین‌های» جنگ ۱۲ روزه از زبان رئیس قوه قضائیه + فیلم

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، به «اولین‌ها» در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت که برای اولین بار اسرائیل از ایران ضربه جدی خورد، آمریکا برای نجات اسرائیل وارد جنگ شد و ایران همزمان مقابل آمریکا و اسرائیل ایستاد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، در گفتگوی ویژه خبری درباره جنگ ۱۲ روزه اخیر و تحولات آن اظهار داشت: «اولین بار بود که اسرائیل این‌قدر ضربه از ایران خورد.» وی افزود: «همچنین برای اولین بار بود که آمریکا برای نجات اسرائیل خود وارد جنگ شد.»

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: «و همچنین برای اولین بار بود که ایران مقابل آمریکا و اسرائیل همزمان ایستاد و این نشان از قدرت و تصمیم قاطع ایران در دفاع از منافع خود دارد.»

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2936505" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1287446/2936505?width=600&height=400"></script></div>