به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، سید احمد زرهانی امروز_سهشنبه سی.ویکم تیر_ در جلسه ستاد اقامه نماز گیلان، با تأکید بر اهمیت نقش خانواده در ترویج فرهنگ اقامه نماز، اظهار کرد: نقش مادران، فرزندان و کانون خانواده در اقامهی نماز، محوری بیبدیل دارد و باید این موضوع در برنامهریزیها و محتوای اجلاس بهطور پررنگ مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اثرگذاری روزافزون فضای مجازی و فناوریهای نوین در زندگی نسل جدید افزود: هوش مصنوعی، شبکههای اجتماعی و ابزارهای نوین ارتباطی، امروز نقشی مستقیم در سبک زندگی فکری و اجتماعی نسل نو دارند. از همین رو، از ماهها پیش فراخوان مقاله با محورهای مرتبط منتشر شده است.
قائممقام ستاد اقامهی نماز کشور با اشاره به استقبال گستردهی اساتید و اندیشمندان، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۲۰ مقالهی تخصصی به دبیرخانهی اجلاس ارسال شده و انتظار داریم با تمرکز رسانهای صداوسیمای مرکز گیلان و همراهی علمی دانشگاه گیلان، این استان نقشآفرینی مؤثری در این دوره از اجلاس داشته باشد.
میزبانی از اجلاس نماز، فرصتی مغتنم برای گیلان است
هادی حقشناس، استاندار گیلان نیز در این جلسه با اشاره به سابقهی درخشان استان در میزبانی رویدادهای ملی از جمله کنگرهی هشت هزار شهید، گفت: همهی ظرفیتهای استان برای برگزاری شایستهی سیودومین اجلاس سراسری نماز بهکار گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه از مهرماه سال گذشته بهصورت مستمر در حال برنامهریزی برای برگزاری کنگرهی ملی شهدای استان بودهاند، افزود: با توجه به زیرساختهای آمادهشده برای کنگرهی شهدا، مکان برگزاری اجلاس نماز نیز میتواند در همین محل در نظر گرفته شود؛ چراکه این فضا هم نو و مجهز است و در کنار موزهی دفاع مقدس قرار دارد که خود بر غنای معنوی برنامه میافزاید.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه تاکنون این اجلاس در گیلان برگزار نشده است، خاطرنشان کرد: با وجود میزبانی اغلب استانها از این اجلاس، گیلان برای نخستینبار میزبان این رویداد خواهد بود و این، افتخاری بزرگ و فرصتی مغتنم برای استان بهشمار میرود.
حقشناس با تأکید بر ضرورت بهرهبرداری فرهنگی دوچندان از این رویداد تصریح کرد: بسیاری از وصیتنامههای شهدا بر اهمیت نماز تأکید دارند و همین پیوند معنوی میتواند محور تبلیغات اجلاس امسال قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مشارکت فعال دستگاههای اجرایی و فرهنگی استان ضروری است، گفت: این اجلاس نیازمند هماهنگی دقیق میان کمیتههای تخصصی و همراهی کامل نهادهای متولی است تا در مهرماه، برنامهای منسجم و شایسته برگزار شود.
استاندار گیلان با اشاره به برگزاری جلسات مقدماتی با حضور مدیران کل و مسئولان ذیربط اظهار کرد: مکان برگزاری، تاریخ و ساختار اجرایی اجلاس مشخص شده و هماکنون همهی دستگاهها باید در قالب ۶ کمیتهی تخصصی، وظایف خود را بهطور جدی پیگیری کنند.
وی با اشاره به دریافت مقالات متعدد در پی فراخوان سراسری اجلاس، ابراز امیدواری کرد که اجلاس امسال در گیلان نهتنها متفاوت، بلکه برترین دوره در میان ۳۱ اجلاس پیشین باشد.
به گزارش ایمنا، در پایان این جلسه همچنین احکام مسئولان کمیتههای مختلف سی و دومین اجلاس سراسری نماز به میزبانی استان گیلان اعطا شد.