حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان سهشنبه ۳۱ تیر در آستانه سالروز تشکیل نهاد امامت جمعه در جمع خبرنگاران گفت: این کمیتهها به نوعی به عنوان بازوان اجرایی نهاد امامت جمعه برای پیگیری امورات قشرهای مختلف مردمی است.
وی افزود: در این مدت جلسات کمیتهها با حضور همه صاحبنظران مرتبط شهرستانی به صورت منظم و هفتگی برگزار و در راستای پیگیری مطالبات شهروندان و نیز دغدغههای هریک از کمیتهها برگزار و نتایج موفقی هم داشته است.
امام جمعه آمل، همچنین از ستاد بازسازی عتبات عالیات، ستاد امربه معروف ونهی ازمنکر و ستاد رسیدگی به امور مساجد به عنوان نهادهای زیرمجموعه نهاد امامت جمعه در شهرها یاد کرد و ادامه داد: ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان آمل در چند سال گذشته، فعالیتهای مستمرتری که در سطح شهرستان داشته و با برگزاری همایش و فراخوانهای عمومی که در راستای مشارکت بیشتر شهروندان آملی در امر بازسازی اماکن مقدسه در کربلا و نجف و کاظمین داشته، خوش درخشیده است.
حجت الاسلام یعقوبیان، تعهد امسال شهرستان آمل در امر بازسازی اماکن مقدسه در کشور عراق را حدود ۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: متاسفانه شهرستان آمل در مقطعی در امر ستاد بازسازی عتبات عالیات جایگاه مناسبی حتی درسطح استان نداشت، اکنون این ستاد فعالتر شده و توانسته مشارکت همه قشرهای شهرستان آمل را در این کار خداپسندانه جذب و جلب کند.
آگاهی بخشی و امیدآفرینی در جامعه راهبرد محوری نهاد امامت جمعه
امام جمعه آمل با اشاره به اینکه از حدود سه سال گذشته تاکنون و پس از پذیرش مسئولیت به عنوان نماینده ولی فقیه در این شهرستان، همه تلاشها و ظرفیتهای ایجاد شده در دفتر و نهاد امامت جمعه در شهر آمل برای امیدآفرینی در میان مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است، تصریح کرد: خوشبختانه با همین رویکرد، مصلی نماز جمعه آمل در طی این مدت هر هفته شاهد حضور پرشور و حداکثری مردم در نماز جمعه و حتی برگزاری مناسبتهای ملی و مذهبی بوده است.
واگذاری مسئولیتها در نهاد امامت جمعه به جوانان و نوجوانان
حجت الاسلام یعقوبیان، به استفاده از ظرفیت جوانان و نوجوانان در کارگروهها و کمیتههای ایجاد شده در نهاد امامت جمعه آمل به منظور جلب ایده و تفکرهای نو آنان اشاره کرد و گفت: هدف از این اقدام، ایجاد گفتمان مشورتی از همه ظرفیتهای جامعه، پذیرش نقدهای سازنده و دلسوزانه مردم و کاستیها و دریافت پیشنهادهای اصلاحی در جهت بهبود شرایط بوده که خوشبختانه توفیقات خوبی به همراه داشته است.
وی اضافه کرد: معتقدم جایگاه مصلیها و نهادهای امامت جمعه درهمه شهرها باید به جایگاه واقعی عبادی و سیاسی خود بازگردد و این مهم قطعا دستاوردهای خوبی هم برای کشور و نظام جمهوری اسلامی خواهد داشت.
امام جمعه آمل یادآورشد: ما در نهاد امامت جمعه آمل یک سیاست کلان و راهبردی را در پیش گرفتیم و با اقدامهای موثری که در این راستا انجام شده، تلاش برای امیدآفرینی و نشاط اجتماعی در بین مردم بوده است.
جشن بین المللی غدیر آمل، الگوی کشوری شد
حجت الاسلام یعقوبیان، همچنین به برگزاری برخی همایشهای محوری در این شهرستان از جمله برگزاری همایش بین المللی غدیر در دو سال گذشته در این شهرستان اشاره کرد و گفت: برگزاری جشن بین المللی غدیر با همراهی هیاتهای مذهبی و تشکلهای مردمی به طول حدود دو کیلومتر در بلوار امام خمینی(ره) شکل گرفت و به عنوان الگوی ارزشمند در سطح کشوری معرفی شد.
وی اضافه کرد: در سالهای دوم، این جشن با دعوت از میهمانهای کشوری و بین المللی، جایگاه خود را دربین مردم آمل با استقبال دهها هزار نفری در طول دو روز پیدا کرده و تلاش داریم برای دهه ولایت سال آینده جشن بین المللی غدیر را به صورت چند صد کیلومتری در نوار ساحلی شهرهای استان به صورت مشارکتی برگزار کنیم.
امام جمعه آمل، همچنین به برگزاری جشنواره حیات فاطمی، جشن بزرگ نیمه شعبان وهمچنین معرفی علما و شخصیتهای برجسته دینی در این شهرستان به عنوان پایتخت نخستین حکومت شیعیان ایران با محوریت امامت جمعه و دیگر ادارات و نهادهای همسو برگزار شده است، اشاره کرد و گفت: همه این تلاشها با هدف شور نشاط اجتماعی و نا امید کردن توطئههای دشمنان برای دور کردن مردم از آموزههای دینی و تکریم جشن و شادی اهل بیت(ع) و نیز احترام به مراسم عزای خاندان آل الله است.
انتهای پیام