به گزارش ایرنا، بهناز یزدی روز سه شنبه در بازدید از شهرک برق و الکترونیک خمینیشهر با قدردانی از اقدامات این شهرک برای خودکفایی در تامین انرژی، افزود: توسعه استفاده از انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر از مهمترین اولویتها در شرکت شهرکهای صنعتی استان و کشور است.
وی با اشاره به حمایت شرکت شهرکهای صنعتی استان از اقدامات فناورانه و آموزشی، ادامه داد: پیوند صنایع و شهرکهای صنعتی با نوآوری و فناوری باید بیش از پیش برقرار شود.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان با تاکید بر ضرورت ارتقای دانش مدیریتی در واحدهای صنعتی خاطرنشان کرد: کلینیک کسب و کار با هدف رفع نیازهای مدیریتی در ۱۲ رسته و ارائه راهکار برای چالشهای واحدهای کوچک و متوسط فعال شده که واحدهای واجد شرایط میتوانند از این بستههای حمایتی بهرهمند شوند.
وی، یکی از مهمترین عوامل توسعه بازار واحدهای صنعتی را حضور در نمایشگاههای استانی، ملی و بینالمللی دانست و گفت: آشنایی با رقبا و کشف بازارهای جدید از مزایای مهم این حضور است و به همین دلیل تسهیلات حضور در نمایشگاهها به واحدهای واجد شرایط اختصاص مییابد.
مدیرعامل شهرک صنعتی برق و الکترونیک خمینیشهر نیز در این نشست اظهار داشت: سرمایهگذاری در حوزه انرژی خورشیدی در این شهرک از مهرماه ۱۴۰۳ با ۶۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.
مسعود خانی افزود: در زمان حاضر برای تولید سه مگاوات انرژی خورشیدی سرمایه گذاری و واحدهای صنعتی حاضر در شهرک برق خود را از این روش تامین می کنند، همچنین مجوز تولید سه مگاوات دیگر نیز گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه ۱۸۰ واحد صنعتی در این شهرک مستقر هستند اضافه کرد: سایر واحدها هم به سرمایه گذاری در این امر ترغیب شدند.
رییس انجمن برق و الکترونیک استان و رییس هیات مدیره شهرک برق و الکترونیک خمینیشهر نیز در این جلسه گفت: از حمایتهای دولت در حوزه آموزش و پشتیبانی مالی بهویژه برای حضور واحدهای کوچک و متوسط در نمایشگاهها، استقبال میکنیم.
سید محسن پورسعید افزود: محصولات تولیدی این شهرک دارای ارزش رقابتی بالایی هستند، اما چالشهایی نیز در مسیر رشد این واحدها وجود دارد که نیازمند حمایت و رفع موانع است.
به گزارش ایرنا، معاون صنایع کوچک و جمعی از مسوولان شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان در ادامه از تعدادی از واحدهای صنعتی مستقر در این شهرک بازدید کردند و از نزدیک در جریان مسائل و نیازهای آنها قرار گرفتند.
خمینیشهر با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۱۰ کیلومتری غرب اصفهان واقع است.
۸۰ شهرک صنعتی مصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.
تاکنون ۵۰ درصد از شهرکهای صنعتی استان به ظرفیت نهایی خود رسیده که بیش از ۱۷۰ هزار نفر در آنها فعال و مشغول کار هستند.