شناسهٔ خبر: 73995344 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری استان خبر داد

بهسازی ۲۵۰ کیلومتر از راه‌های گلستان با اعتبار ۳۷۱۰ میلیارد ریال

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان از اجرای عملیات بهسازی ۲۵۰ کیلومتر از محورهای ارتباطی استان با اعتبار ۳ هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف ارتقای ایمنی، کاهش تصادفات و بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل در حال انجام است.

صاحب‌خبر -

محمدمهدی محمدی، با اشاره به تلاش‌های صورت‌ گرفته برای افزایش ایمنی جاده‌ای در استان گلستان گفت: در سال جاری عملیات بهسازی ۲۵۰ کیلومتر از راه‌های ارتباطی گلستان با اعتبار ۳ هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: این اقدامات در قالب اجرای آسفالت تقویتی، آسفالت حفاظتی، لکه‌گیری و درزگیری در محورهای اصلی و فرعی استان در حال انجام است.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان، با اشاره به جزئیات این عملیات اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، ۷۵ کیلومتر آسفالت تقویتی، ۷۹ کیلومتر آسفالت حفاظتی و ۱۵۰ هزار مترمربع لکه‌گیری و درزگیری در مسیرهایی به طول ۶۷ کیلومتر اجرا شده که به‌ترتیب معادل ۵۰ درصد، ۵۲ درصد، ۸۰ درصد و ۴۵ درصد از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان امروز سه شنبه ۳۱ تیر، محمدی با تأکید بر اهمیت این اقدامات خاطرنشان کرد: کاهش تصادفات جاده‌ای، بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل، تسهیل در تردد ناوگان عمومی و حمل کالا از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح‌ها در سطح استان گلستان است.

انتهای پیام