شناسهٔ خبر: 73993219 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران اصفهان:

تأمین مسکن ایثارگران استان اصفهان پیگیری شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان بر لزوم پیگیری و رفع مشکلات جامعه ایثارگری از جمله ارائه خدمات اولیه به ایثارگران و تأمین مسکن تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، مسعود نیکبخت امروز _سه‌شنبه سی‌ویکم تیر_ در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان فریدن اظهار کرد: این نخستین‌بار است که شورای معاونان بنیاد شهید استان به دعوت فرماندار در شهرستانی حاضر می‌شوند و امیدواریم این جلسه مایه خیر و برکت برای جامعه ایثارگری شهرستان فریدن باشد.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای شهرستان فریدن و شهدای اخیر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم سفاک صهیونیستی، بر اهمیت طرح و تصمیم‌گیری مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری در این جلسات تأکید کرد و افزود: حضور اعضا در این جلسه به حدی ارزنده‌ای است که در حد ارائه خدمت به خانواده شهدا است و همانطور که روح شهدا از همراهی ما شاد می‌شود، از کوتاهی ما نیز ناراحت خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید استان اصفهان از مسئولان خواست تا با شجاعت و جسارت برای ارائه خدمت به بازماندگان شهدا و کسانی که جان خود را فدای انقلاب کردند، تصمیم‌گیری کنند.

نیکبخت با اشاره به آمار بالای شهدای استان اصفهان در جنگ اخیر که پس از استان تهران در رتبه دوم قرار دارد، عنوان کرد: بسیاری از این شهدا خود فرزند شهید، برادر شهید یا فرزند جانباز بوده‌اند و با وجود اعطا کردن چند فرزند به انقلاب، همچنان در خط مقدم حضور دارند و وظیفه ما این است که در حق این خانواده‌ها کوتاهی نکنیم.

وی به دغدغه رهبر معظم انقلاب در خصوص فرزندآوری اشاره کرد و با مقایسه آمارهای جمعیتی ایران با کشورهای همسایه، بر لزوم توجه جدی به این موضوع تأکید کرد.

مدیرکل بنیاد شهید استان اصفهان با انتقاد از روند کند ارائه خدمات اولیه به ایثارگران، از جمله تأمین مسکن پس از ۴۰ سال، گفت: شایسته نیست که پس از ۴۰ سال هنوز با مشکلات اولیه در حوزه مسکن روبه‌رو باشیم و مسئولان باید با جدیت پیگیر رفع این مشکلات باشند و در صورت نیاز، با دستگاه‌های مربوطه از جمله راه و شهرسازی همکاری کنند.

نیکبخت از رئیس شعب بانک‌ها در فریدن خواست تا آمار تسهیلات قرض‌الحسنه ارائه شده به جامعه هدف، به ویژه ایثارگران را اعلام کند و از صفر بودن سهمیه تسهیلات برای این گروه در سال ۱۴۰۳ انتقاد کرد.

وی بر اهمیت پیگیری حقوق قانونی ایثارگران و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی حوزه ایثار و شهادت در برنامه‌های شهرستان تأکید کرد.

مدیرکل بنیاد شهید استان اصفهان با اشاره به خاطره‌ای از دیدار با خانواده شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عنوان کرد: خانواده شهدا چنان با صلابت و مقتدر هستند که حتی شیرینی که توزیع می‌کردند را می‌گفتند این شیرینی شهادت فرزند ماست و این فرهنگ خانواده شهدا است.

نیکبخت به وجود بیش از ۹۰۰ هزار سند فرهنگی در بنیاد شهید شامل وصیت‌نامه، تصاویر و یادداشت‌های شهدا، آمادگی این نهاد را برای در اختیار قرار دادن این محتوا به دستگاه‌ها، به خصوص آموزش و پرورش و حوزه آموزش عالی اعلام کرد.

وی آموزش و پرورش را کلید تضمین آینده جامعه دانست و تاکید کرد: اگر بتوانیم کودکان و نوجوانان را با فرهنگ ایثار و شهادت عجین کنیم، آینده جامعه تضمین خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید استان اصفهان با ارائه آماری از شهدای استان اصفهان در جنگ ۱۲ روزه، عنوان کرد: از مجموع ۹۷ شهید استان، ۶۸ نفر پاسدار، ۳ نفر نیروی انتظامی، ۷ شهید ارتش و ۸ شهید مردمی بوده‌اند.

نیکبخت بر شهیدپرور بودن استان اصفهان تأکید و از همراهی و فداکاری نیروهای نظامی به ویژه پاسداران، ارتش و نیروی انتظامی در طول این دوازده روز قدردانی کرد.