شناسهٔ خبر: 73991266 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

انتشار برای اولین بار؛ انتشار برای اولین بار؛

تصاویر دیده نشده از انفجار مهدکودک رنگین‌کمان بر اثر حملات رژیم صهیونیستی

تصاویری از یک مهدکودک که در جریان جنگ تحمیلی۱۲ روزه، مورد حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی- حمله اسرائیل به مهدکودک رنگین‌کمان در خیابان صابونچی از آن فجایع انسانی بود که در میان انبوه اخبار جنگ تحمیلی ۱۲روزه پنهان ماند؛ مهدکودکی که میزبان ۲۰کودک بود و اگر مربی‌ها، آنها را از مهد خارج نمی‌کردند، ۱۰دقیقه بعد بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در تهران رقم خورده بود.

یک‌سالی می‌شد که این مهدکودک در خیابان صابونچی ایجاد شده بود و از روز اول که مهدکودک رنگین‌کمان درهایش را روی بچه‌ها باز کرد، کمتر کسی فکر می‌کرد، تصویر دیوارهای فروریخته، عکس‌های آتش‌گرفته کودکان و شیشه‌های شکسته، آخرین تصویری باشد که از این مهدکودک به جای می‌ماند.

<div id="video-display-embed-code_20723773"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8978582/20723773?width=400&height=300"></script></div>