شناسهٔ خبر: 73983388 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

از کانون تاکنون دست به چاقو هستم / آدم ربایی کینه جویانه در دنیای شرارت + فیلم

برنا - گروه اجتماعی: پسر جوان با صورتی پر از جای چاقو که بخاطر یک کینه قدیمی دست به آدم ربایی و انتقام گیری زده است می گوید از کانون تاکنون در دنیای چاقوکشی هستم . برنا - گروه اجتماعی: پسر جوان با صورتی پر از جای چاقو که بخاطر یک کینه قدیمی دست به آدم ربایی و انتقام گیری زده است می گوید از کانون تاکنون در دنیای چاقوکشی هستم .

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا، صبح امروز در طرح مبارزه با سارقان خشن پسر جوانی با بدنی پر از خالکوبی‌های عجیب و صورتی خط خطی که جای چاقو بود در کنار دیگر سارقان قرار داشت.

<div id="video-display-embed-code_13080474" ><script type="text/JavaScript" src="https://borna.news/fa/news/play/embed/2240097/13080474?width=400&height=300"></script></div>

این جوان که اتهامش آدم ربایی است ادعا می‌کند که آدم ربایی نکرده و فقط برای اینکه با یک نفر اختلاف داشته او را سوار بر خودرویش کرده و به باغی منتقل کرده است.

این جوان ۲۷ ساله که گویا زندان برایش درس عبرت نشده است و در دنیای خلافکاری و درگیری زندگی می‌کند به خبرنگار برنا گفت: بخاطر یک درگیری دستگیر شدم و قصدم آدم ربایی نبوده است. شاکی پرونده‌ام سال‌ها قبل با چند نفر نامردی به من حمله کرده و با چاقو مرا هدف قرار داند و اختلافاتمان ادامه داشت تااینکه چندی قبل به صورت تلفنی با من فحاشی کرد و من هم به دنبالش رفتم و او را سوار بر خودرو کرده و به باغ مان بردم و آنجا انتقامم را از او گرفتم.

شرور قداره کش ادامه داد: ۱۳ ساله بودم که دستگیر شدم و از کانون تاکنون در دنیای چاقوکشی قرار دارم و مسیر زندگی‌ام تغییر کرده است و هربار که تصمیم میگیرم که از این مسیر بیرون بیایم نمی‌شود و دوباره درگیری و اختلاف جلوی راهم سبز می‌شود.

این جوان با صورتی پر از جای چاقو که یک بوتیک لباس دارد در خصوص جای چاقوهایش گفت: نمی‌شود داخل دریا شوید و خیس نشوید ما هم گرفتار این دنیا شدیم و مادرم اسیر کار‌های من شده است که انشالله بار آخر است که پایم به اداره پلیس باز می‌شود.

وی در خصوص اینکه چرا برای پایان دادن به اختلافاتت از مسیر قانونی استفاده نکردی به خبرنگار برنا گفت: من مسیر خودم را بلدم و نامردی به من چاقو زده بودند و باید خودم به اختلافاتمان پایان می‌دادم.

انتهای پیام /