شناسهٔ خبر: 73979752 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل آموزش و پرورش استان:

بیش از ۲ هزار معلم فارس در مرحله اول نقل و انتقالات جابه‌جا شدند

مدیرکل آموزش و پرورش فارس اعلام کرد: از بین ۸۲۰۰ متقاضی نقل و انتقال، بیش از ۲۰۰۰ نفر در مرحله اول جابه‌جا شده‌اند و این روند با رعایت عدالت و دقت ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

محسن کلاری امروز دوشنبه ۳۰ تیر در نشست آنلاین با مدیران آموزش و پرورش استان فارس گفت: تلاش می‌کنیم با رعایت عدالت، موافقت‌های لازم برای انتقال معلمان انجام شود تا رضایت متقاضیان افزایش یابد.

وی همچنین درباره وضعیت نیروی انسانی توضیح داد: امسال ورودی‌ها بیشتر از خروجی‌ها بوده و این شرایط باعث بهبود تامین نیروی انسانی در استان شده است. در سال آینده نیز حدود ۴۰۰۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش فارس افزوده خواهد شد.

کلاری بر لزوم صدور به موقع ابلاغ‌های تدریس معلمان تأکید کرد و افزود: پروژه مهر و بازگشایی مدارس باید با جدیت دنبال شود تا ثبت‌نام دانش‌آموزان به سرعت انجام شده و در فرآیند تامین کتاب‌های درسی مشکلی پیش نیاید.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس درباره اهمیت ثبت‌نام در پایه‌های ورودی اول، هفتم و دهم بیان کرد: مدیران مدارس پرتقاضا در صورت عدم پاسخگویی در روزهای دوشنبه و چهارشنبه، روزهای شنبه نیز در مدرسه حضور یابند تا روند ثبت‌نام تسریع شود.

وی همچنین به برنامه‌های نوین آموزشی اشاره کرد و گفت: تغییر چینش کلاس‌ها به میزهای تک نفره، استفاده از قصه‌گویی و فعالیت‌های گروهی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و پاسخگویی به سوالات دانش‌آموزان از ایده‌های پیشنهادی برای تحول مدارس در سال تحصیلی جدید است.

کلاری در پایان یادآور شد: تهیه کتاب و لباس فرم دانش‌آموزان باید به‌موقع انجام شود تا دانش‌آموزان بتوانند رسماً سال تحصیلی خود را آغاز کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همدلی روند پیشرفت امور آموزشی در استان ادامه یابد.

انتهای پیام