شناسهٔ خبر: 73974081 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به یمن

ارتش رژیم صهیونیستی از حملات به تاسیساتی در داخل بندر الحدیده در یمن خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی درباره این تجاوز جدید و حملات به مناطق غیرنظامی مدعی شد به هدف قرار دادن و تخریب اماکن متعلق به انصارالله یمن در الحدیده ادامه می‌دهد.

ارتش اشغالگر اسرائیل ادامه داد: ما تلاش‌های مداوم حوثی‌ها (انصارالله) برای بازسازی بندر الحدیده را زیر نظر داشته‌ایم و بر اساس آن، حمله انجام شد.

ارتش افزود: «تانکر‌های سوخت و خودرو‌های مهندسی را که برای بازسازی زیرساخت‌ها در بندر الحدیده یمن کار می‌کردند، هدف قرار دادیم.»

«یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این خصوص اعلام کرد که نیروی هوایی اسرائیل حملاتی به الحدیده انجام داد.

رسانه‌های عبری، به نقل از یک منبع امنیتی گزارش دادند: حمله اسرائیل به یمن پایان یافته است.

رسانه‌های اسرائیلی افزودند: نیروی هوایی موجی از حملات را در سراسر یمن انجام داد و صدای انفجار‌ها شنیده می‌شد.

طبق گفته این رسانه‌ها، نیروی هوایی در حال انجام حملاتی در سواحل غربی یمن، از جمله منطقه الحدیده است.

رسانه‌های اسرائیلی تاکید کردند: این دوازدهمین حمله اسرائیل به یمن از آغاز جنگ غزه است.

همچنین این رسانه‌ها افزودند: حملات در یمن پایان یافته و هواپیما‌های ما در راه اسرائیل هستند.