شناسهٔ خبر: 73973848 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

صندوق پژوهش، کلید شکوفایی فناوری و نوآوری

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: راه‌اندازی دفاتر نمایندگی صندوق با هدف حمایت مالی از ایده‌های خلاقانه، زیست‌بوم فناوری کشور را تقویت کرده و مسیر تجاری‌سازی نوآوری‌ها را هموار می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آنا، عسکری غلام‌زاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی دانشگاه آزاد اسلامی در همایش تخصصی و کاربردی آشنایی با صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در تبیین اهداف برگزاری این همایش در این استان اظهار کرد: آشنایی و شناسایی ظرفیت‌های موجود در استان سمنان و آشنایی زیست بوم این دانشگاه با زیست بوم پژوهش و فناوری کشور از اهداف برگزاری این نشست بود.

وی با تاکید بر اهمیت همکاری بین صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان با صندوق پژوهش فناوری غیردولتی دانشگاه، افتتاح و آغاز فعالیت دفتر نمایندگی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان را سومین هدف سفر به این استان معرفی کرد.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی دانشگاه آزاد اسلامی در تشریح و بیان ماهیت صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی به سیر نگاشت قانونی این صندوق‌ها در چهار فاز اشاره کرد و ادامه داد: مرحله نخست از سال ۷۸ تا ۸۸ با موضوع ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه و ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم توسعه نگارش شد.

غلام‌زاده بیان کرد: مرحله دوم از سال ۸۶ تا ۹۳ با محوریت ماده ۵ قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان تنظیم شد و سال ۹۴ تا ۱۴۰۰ بازه زمانی تبیین سومین فاز باموضوع قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر بوده است.

وی شکل گیری چهارمین و آخرین مرحله نگاشت قانونی صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی با محور مواد ۴، ۱۱ و ۱۷ قانون جهش تولید و دانش بنیان را از سال ۱۴۰۱ به بعد اعلام کرد.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی دانشگاه آزاد اسلامی ایجادبستری تخصصی برای هدایت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و حمایت از ایده‌ها، طرح‌ها و فرصت‌های نوین به منظور تجاری شدن در برنامه‌های چشم انداز دانشگاه آزاداسلامی همسو با سیاست‌های کلی نظام را دورنمای تصمیمات خرد و کلان و چشم انداز صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کرد.

غلام‌زاده با بیان ماموریت‌های تعریف شده برای این صندوق تجاری‌سازی طرح‌های پژوهشی از طریق حمایت مالی، صدور انواع ضمانتنامه، اعطای انواع تسهیلات حمایتی و مشارکت در سرمایه‌گذاری طرح‌های پژوهشی و تولیدی را از اهداف راهبردی این صندوق برشمرد.

وی به تشریح خدمات صندوق پژوهش فناوری دانشگاه پرداخت و مطرح کرد: ارائه ضمانتنامه‌ها، ارائه تسهیلات، لیزینگ محصولات، سرمایه‌گذاری، عاملیت مالی و خدمات تخصصی و مشاوره‌ای از خدمات ارائه شده توسط صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی است. 

سند تحول دانشگاه آزاد، سکوی پرتاب فناوری و نوآوری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان نیز با اشاره به اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تدوین این سند در قالب سندتحولی ۵ ساله از شاخص‌ترین اقدامات شهید دکتر محمد مهدی طهرانچی، رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی، به شمار می‌آید که پایه‌گذار تحولات بنیادی در ساختار و اهداف دانشگاه آزاداسلامی محسوب می‌شود.

علیرضا لادن مقدم دانایی، توانایی و گرایش را سه رکن اصلی فعالیت‌ها و رویکرد جدید دانشگاه در حوزه‌های آموزشی، فناوری و فرهنگی برشمرد و افزود: تأسیس صندوق پژوهش و فناوری با هدف تمرکز بر ارائه خدمات مالی و حمایتی به طرح‌ها و شرکت‌های فناور، در سال ۱۳۹۹ از تحولات ایجاد شده در حوزه فناوری است.

وی به معرفی طرح‌های پژوهشی و فناورانه درحال اجرا و یا پشنهاد شده از سوی واحد‌های دانشگاهی این استان پرداخت که با ارائه گزارش تکمیلی توسط رؤسا و معاونان پژوهش و فناوری واحد‌های دانشگاهی، ابعاد مختلف تصویب واجرای طرح‌ها مطابق با شیوه‌نامه مصوب صندوق پژوهش و فناوری مورد بررسی قرارگرفت.

به گزارش آنا، افتتاح دفتر نمایندگی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آراد اسلامی استان سمنان، معرفی نماینده صندوق در استان و انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر برنامه‌های اجرای شده در حاشیه همایش تخصصی و کاربردی آشنایی با صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در استان سمنان بود.

انتهای پیام/