شناسهٔ خبر: 73971767 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

جهاد کشاورزی بستک اعلام کرد

تولید ۲ میلیون نشاء سبزی و صیفی در گلخانه‌های بستک

مدیر جهاد کشاورزی بستک از تولید بیش از ۲ میلیون نشاء سبزی و صیفی در سطح ۵ هزار متر مربع از گلخانه‌های این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره جهاد کشاورزی شهرستان بستک در روز دوشنبه ۳۰ تیر، سعدالله رحمانی، با اعلام این خبر اظهار کرد: نشاهای تولید شده برای کشت در فضای باز و گلخانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد و حجم عمده‌ای از آن جهت کشت محصولات متنوع سبزی و صیفی به‌کار گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه از مجموع نشاء تولیدی، حدود ۱۱ هکتار به محصولات گلخانه‌ای و ۲۱۵ هکتار به کشت فضای باز سبزی و صیفی اختصاص می‌یابد، گفت: استفاده از روش تولید مکانیزه نشاء، هزینه تولید را به طور محسوسی کاهش داده و با صرفه‌جویی در منابع آب و زمان، بهره‌وری مصرف نهاده‌ها را افزایش می‌دهد.

رحمانی افزود: به دلیل همین مزایا، استقبال کشاورزان از این شیوه طی سال‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی بستک همچنین با اشاره به آغاز تولید نشاء در این شهرستان از اواخر تیرماه تا پایان مهر تصریح کرد: گوجه‌فرنگی، فلفل و بادمجان بخش عمده نشاءهای تولید شده را تشکیل می‌دهد و علاوه بر تامین نیاز کشاورزان بستک، به شهرستان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

به گفته رحمانی، انتقال نشاء به زمین اصلی از نیمه دوم شهریورماه آغاز شده و تا پایان مهرماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام