به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به اهمیت آمادگی حمل و نقل عمومی برای خدمترسانی به زائران اربعین، گفت: به منظور افزایش بهرهوری ناوگان حمل و نقل در ایام اربعین، ظرفیت مجاز جابهجایی مسافر در اتوبوسهای شهری به ۲۰ نفر افزایش یافته است. این تصمیم با در نظر گرفتن تدابیر کنترلی و نظارتی دقیق در طول مسیر اتخاذ شده تا از هرگونه اختلال یا حادثه احتمالی جلوگیری شود.
وی در ادامه با اشاره به تردد اتوبوسهای پاکستانی از مرزهای شرقی کشور، اظهار کرد: در مرزهای میرجاوه و ریندان، نظارتها با دقت بیشتری اعمال میشود و تأکید شده که هر دستگاه اتوبوس پاکستانی باید دستکم ۲ راننده واجد صلاحیت همراه داشته باشد. این تمهیدات در پاسخ به حادثه تلخ سال گذشته در استان یزد اتخاذ شده و هدف نهایی آن، حفظ جان و ایمنی زائران است.
رئیس پلیس راهور کشور همچنین با بیان ضرورت بهرهبرداری بهینه از تمام ظرفیت ناوگان موجود، تصریح کرد: در تلاشیم از تمام امکانات حمل و نقل اعم از مینیبوس، ون و خودروهای سواری دارای مجوز، حداکثر استفاده را ببریم تا پوشش کامل و بینقصی در خدمترسانی به زائران عزیز صورت گیرد.
سردار حسینی در پایان با تأکید بر لزوم هماهنگی میان همه نهادهای مسئول در حمل و نقل عمومی، گفت: برنامهریزی دقیق، نظارت مستمر و استفاده از تمام ظرفیتهای موجود، ۳ محور اصلی مأموریت پلیس راهور در ایام اربعین است تا سفر زائران به صورت ایمن، روان و منظم انجام شود.
انتهای پیام